Are pe jumătatea vârstei lui şi nu e celebră ca el, însă nu suflă în faţa ei! Actorul Richard Gere e îndrăgostit lulea de mult mai tânăra lui iubită, Alejandra Silva. Ei s-au cuplat în luna iunie.


Actorul Richard Gere (66 de ani) a venit luni împreună cu noua sa parteneră, Alejandra Silva (32 de ani) la premiera ultimului lui film “Time Out Of Mind”, la Madrid. Deşi e cu 34 de ani mai tânără decât starul, frumoasa spaniolă reuşeşte să-l domine. Toată lumea a observat că Gere nu iese din cuvântul ei. Alejandra nu s-a sfiit să-i facă observaţie actorului să se încheie la sacou, fiindcă părea neglijent. Abia apoi l-a giugiulit şi l-a sărutat. Actorul părea s-o întrebe mereu din ochi dacă este în regulă. Tot timpul s-au îmbrăţişat ca şi când ar fi fost doi liceeni îndrăgostiţi.

15-vedext-2.jpg

"Nu fac poză cu tine până nu te închei la sacou!"

Gere, cunoscut pentru rolurile din “Frumuşica” şi “Ofiţer şi gentleman”, are o avere de 100 de milioane de dolari. El este încă în divorţ cu actriţa Carey Lowell (54 de ani), de care s-a despărţit în septembrie 2013. Lowell şi Gere au un fiu, Homer, de 15 ani. Starul a mai fost însurat cu Cindy Crawford. 

15-vedext-3.jpg

"Acum sunt bine, draga mea?"

 

 
 
Loading...