Scandalul în care a fost implicat celebrul actor Russell Crowe (52 de ani) continuă să degenereze pe măsură ce așa-zisa victimă, cântăreața Azealia Banks (25 de ani), face dezvăluiri defăimătoare la adresa lui Crowe.


Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la The Sun, Azealia a declarat despre Russell Crowe că în timpul unei petreceri la un hotel, acesta a fumat marijuana și a combinat mai multe băuturi alcoolice tari care în cele din urmă l-au făcut să-i facă avansuri. Când ea a refuzat, actorul s-a enervat, a devenit violent, agresând-o fizic, dar și verbal, adresându-i cuvinte jignitoare.

Apropiații lui Russell îl apără și susțin că acesta nu a fost niciodată rasist, dar cântăreața a mărturisit că în acea seară, i-a adresat insulte cu semnificație rasială. „Este ca o pată pentru mine. Feminitatea mea a fost pătată, mă simt jignită, insultată și pângărită.”

azealia.jpg

azealia banks
Azealia a mărturisit că s-a simțit umilită de Russell Crowe
Foto: Splash News

Azealia susține că actorul a combinat mai multe băuturi alcoolice tari, împreună cu țigări și etnobotanice, care în cele din urmă i-au întunecat rațiunea: „Russell și cu mine ne-am apropiat unul de altul. Am îneput să ne vorbim și să flirtăm unul cu altul. Ne distram. Aveam genunchii apropiați, iar el a început să mă atingă pe picior. I-am cântat melodiile mele, iar el a distribuit pe Twitter una dintre ele. Era ceva de genul «Îmi place, ești frumoasa, e grozav».”

Totul a decurs bine până când a apărut o altă femeie în peisaj. „Petrecerea a continuat,dar mai era o fată despre care cred că era iubita lui. S-a așezat lângă mine și a prins momentul să vadă cine sunt. Mi-a șoptit: «Mmda, Russell crede că ești foarte atrăgătoare», iar eu eram ceva de genul, «Ah, pe bune? Ei bine, asta te privește pe tine fato. Știi? Eu nu sunt aici pentru asta.»”

russell.jpg

russel crowe
La rândul lui, Russell Crowe neagă orice acuzație
Foto: Splash News

Când a văzut situația, potrivit declarațiilor cântăreței, Russel s-a enervat și a devenit violent. Și-a schimbat spontan atitudinea politicoasă și a început să o insulte. Actorul a apucat-o de gât și a îmbrâncit-o afară din camera de hotel, dar nu înainte de o scuipa și a o insulta în cel mai josnic mod cu putință.

De cealaltă parte însă, Russell Crowe este susținut de o serie de prieteni – tot actori – care afirmă că de fapt Azealia a fost cea care a cauzat probleme la petrecere și i-a ofensat pe cei din jur.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

 
 
Loading...