Scenă demnă de cascadorii râsului! Beyonce, 36 de ani şi soţul ei Jay-Z, 48 de ani, au ajuns în Polonia la finele săptămânii trecute. Sâmbătă seara ei urmau să susţină un concert din cadrul turneului mondial „On the Run II”, însă, ghinion, în timpul show-ului diva a rămas blocată la aproape 12 metri deasupra scenei şi a fost nevoie de pompieri pentru a fi adusă în siguranţă la sol.


Scenă desprinsă din Cascadorii Râsului! Beyonce a rămas blocată deasupra scenei la peste 12 metri înălţime. Ea intenţiona să execute sâmbătă o scenă destul de periculoasă, în timpul căreia urma să zboare preţ de câteva minute pe deasupra mulţimii.

beyonce_varsovia_2.jpg

beyonce, blocata, inaltime, concert, Varsovia, Polonia
Beyonce a rămas blocată la 12 metri deasupra scenei, în Varşovia şi a cerut ajutor

Însă, ceva nu a funcţionat şi a fost nevoie de intervenţia personalului responsabil cu protecţia împotriva incendiilor pentru a fi coborâtă la sol.

beyonce_varsovia_4.jpg

beyonce, concert, varsovia, polonia, turneu mondial
Şi-a luat inima în dinţi şi a început să coboare în aplauzele publicului

Evident, aceştia au adus o scară de aluminiu cu ajutorul căreia Beyonce a revenit pe scenă. Întreaga scenă a fost filmată de Kuba Kuca unul dintre admiratorii divei.

beyonce_varsovia_5.jpg

beyonce, blocata, inaltime, concert, Varsovia, Polonia
Beyonce a ajuns în siguranţă pe scenă şi a continuat concertul în faţa publicului din Varşovia

După ce cântăreaţa care are o avere estimată la peste 800 de milioane de dolari a ajuns lângă soţul ei, mulţimea a început să aplaude. Însă Beyonce nu a vrut să coboare imediat pe scară pentru că... i se părea cam subţire şi nesigură. După ce a primit asigurări din partea pompierilor, diva a folosit-o cu încredere. Cuplul miliardar este la începutul turneului lor mondial. Gurile rele spun că au plecat în jurul lumii împreună cu Blue Ivy, 6 ani şi gemenii Rumi şi Sir, de doar un anişor.

 
 
Loading...