Aşchia nu sare departe de trunchi! Joseph, copilul din flori al actorului Arnold Schwarzenegger, are trupul atletic şi musculos precum tatăl său! Tânărul, de 19 ani, seamănă şi la chip cu ”Terminatorul”!


Arnold Schwarzenegger (69 de ani) are motive de mare bucurie! Fiul său, Joseph, născut de menajera familiei, Mildred Baena (55 de ani), îi seamănă leit şi e pasionat de culturism, ca şi el. Dezvăluirile din 2011 despre existenţa lui au dus la destrămarea căsniciei de 25 de ani a starului cu Maria Shriver (61 de ani). Însă scandalul s-a stins cu timpul, iar actorul a ajuns să fie mândru de copilul “din flori” care îi calcă pe urme.

Joseph şi-a arătat recent corpul vânjos ca al tatălui său, din anii 1970, în timp ce alerga pe o plajă din California. Arnold l-a recunoscut de fiu şi şi-a asumat întreţinerea lui din punct de vedere financiar. Îşi permite, pentru că are în conturi peste 300 de milioane de dolari. I-a cumpărat şi o sală de gimnastică pentru ca să facă exerciţii de fitness. De multe ori, starul ţine morţiş ca să asiste la antrenamentele lui. Ba chiar îl ajută ca să-şi modeleze trupul plin de muşchi. I-a cumpărat lui Joseph şi o vilă cu piscină şi îl copleşeşte cu daruri.

Băiatul este rodul relaţiei secrete a actorului cu Mildred, o guatemaleză care a lucrat ca servitoare 20 de ani în casa lui. Timp de 14 ani, Arnold a ţinut la secret existenţa lui Joseph. Soţia starului, Maria Shriver, a avut un şoc când a aflat că a fost înşelată şi a depus actele de divorţ în iulie 2011. Însă nici până acum divorţul nu a fost finalizat.

Arnold şi Maria au împreună patru copii: Katherine (27 de ani), Christina (25 de ani), Patrick (23 de ani) şi Christopher (19 ani). Din păcate, cei doi fii pe care “Terminatorul” îi are din căsnicia cu Shriver nu sunt pasionaţi de culturism, ca şi tatăl lor.

Şi ei calcă pe urmele părinţilor

24-jackson-fiica.jpg

Michael Jackson. Blanket Jackson (15 ani)

Blanket Jackson, pe numele adevărat Prince Michael II Jackson, de 15 ani, face arte marţiale fără contact, care presupun o coregrafie. Adolescentul, care acum îşi zice Bigi, a urmat astfel exemplul celebrului său tată, Michael Jackson, decedat la numai 50 de ani.

24-smith-fiul.jpg

Will Smith. Jaden Smith (18 ani)

Jaden Smith, de 18 ani, s-a antrenat la karate şi a făcut exerciţii fizice pentru a juca în filmul “Karate Kid”, din 2010, alături de Jackie Chan. La fel s-a antrenat şi tatăl lui, Will Smith, de 48 de ani, când a jucat rolul boxerului Muhammad Ali în filmul „Ali” din 2001.

24-eastwood-fiul.jpg

Clint Eastwood. Scott Eastwood (31 de ani)

Scott Eastwood, de 31 de ani, este deja un actor de succes, mergând pe urmele faimosului său tată, Clint Eastwood, de 87 de ani. Îşi face cascadoriile singur ca şi acesta. Ba mai mult e pasionat de sporturi nautice ca şi starul. Face scufundări şi surf, cum făcea Clint.

 
 
Loading...