De când la Kanal D a început serialul turcesc „Lacrimi la Marea Neagră”, tot mai mulţi fani ai acestei producţii sunt ţinuţi cu sufletul la gură de acţiunea incitantă.


Printre telespectatorii fideli ai acestei producţii se află şi solistul de muzică populară Sebi David, unul dintre cei mai tineri interpreţi, care la 24 de ani se poate lăuda cu numeroase realizări.

Artistul a început să se uite la serialul de la Kanal D şi a fost prins de acţiune, de povestea lui Nefes şi a lui Tahir, dar şi de intrigă.

Deşi a mai fost în Turcia, Sebi David ne-a spus că a revenit special acolo ca să vadă cum e la Trabzon, oraşul în care s-a filmat o parte din serial.

s26-7-vedete-sebi-david-oyku-actrita-din-lacrimi-la-marea-neagra.jpg

Sebi a fost vrăjit de melodiile turcoaicei Oyku

„Am fost de mai multe ori în turneu în Turcia, unde am fost încântat de port şi de obiceiuri. De când mă uit la serial, mi-am dorit să vizitez oraşul Trabzon. Îmi doresc să o întâlnesc pe Oyku Gurman care o interpretează pe Asiye Kaleli în serial. Actriţa e din Trabzon şi e şi o cântăreaţă talentată. Îmi plac piesele ei de pe coloana sonoră a serialului. Îmi doresc să o cunosc”, ne-a spus Sebi David. 

 

 
 
Loading...