Continuă povestea din serialul oringinal "Dallas" cu a doua parte a sezonul 4, în care dispare personajul Jock în urma morţii actorului Jim Davis.


Alex Ward continuă să o urmărească pe Pamela cu asiduitate. Mariajul ei cu Bobby se deteriorează. JR se interesează de Afton. Bobby are doar 12 zile la dispoziţie să găsească bani pentru foraje în Golf care dau rezultate bune. La sfatul lui JR, Wendell îi propune 15 milioane de dolari lui Bobby în schimbul benzinei. Jock le oferă un apartament lui Lucy şi Mitch, JR îi promite lui Mitch o slujbă în companie şi vilă pentru creşterea copiilor lor. Mitch se enervează şi anunţă că renunţă la căsătorie. Mitch e convins de mamă şi soră să acceptăe puţin ajutor de la Ewing-i şi se împacă apoi cu Lucy. Gary şi Val vin la Dallas pentru căsătorie.

Bobby îşi face veacul prin baruri ca să uite de problemele cu banii şi de conştiinţă. Lucy şi Mitch se căsătoresc. La nuntă, Sue Ellen se întâlneşte cu un fost coleg de la facultatea de drept, Clint Ogden. Alex Ward vine la nuntă pentru Pam. Donna, care aflase că Ray e un Ewing, îi mărturiseşte că a fost dintotdeauna atrasă de el. Gary îl întâmpină pe noul frate, Ray, cu căldură, Ellie e tristă că Gary va pleca din nou în California în timp ce Ray rămâne la fermă. JR se culcă cu Afton. Sue Allen află. Bobby, care a renunţat să semneze cu Wendell, demisionează din companie. JR e mulţumit, dar primeşte un duş rece când Jock îi spune că Bobby a făcut o treabă bună. Jock îi dă lui Bobby puţul 23 în ciuda lui JR. Membrii cartelului refuză să lucreze cu JR. Phylllis e noua secretară a lui Bobby. Afton se instalează la Dallas şi îi cere lui JR s-o lanseze în cariera de cântăreaţă. Bobby se lansează în energia solară şi o prezintă pe Leslie Stewart lui JR, care o angajează pentru a schimba în bine imaginea companiei. El decide să pună la cale o revoluţie în Asia pentru a-şi recupera puţurile. Sue Ellen are impresia că e urmărită de un bărbat. JR e atras de Leslie care îl ţine la distanţă.

Pam iese cu Alex Ward, Sue Ellen cu Clint Ogden. Pam e cât pe ce să-i cedeze lui Alex, dar Bobby telefonează la timp. JR îi dă undă verde lui Hank Johnson pentru a răsturna guvernul din Asia. Bobby primeşte investitura de a se prezenta în postul de senator în locul lui Dave Culver. Sue Ellen decide să descopere cine o urmărea. Revoluţia din Asia reuşeşte şi Cartelul îşi recuperează puţurile. Cartelul reia legăturile cu JR, spre satisfacţia lui Jock. Pam se simte exclusă din campania electorală a lui Bobby. Sue Ellen descoperă cu stupoare că era urmărită de Dusty Farlow. El îi explică apoi că se salvase miraculos din accidentul de avion, dar rămăsese paralizat. Mitch descoperă că Lucy a angajat o femeie de menaj ca să se ocupe de apartamentul lor. Ray îi cere Donnei să o convingă pe Ellie să abandoneze lupta împotriva proiectului în care era amestecat Jock. Ea refuză, dar petrece noaptea cu el.

Lucy caută de lucru şi o roagă să intervină pe lângă Alex Ward s-o angajeze în magazinul lui pentru tineri. Clayton Farlow, tatăl lui Dusty, îi spune lui Sue Ellen că fiul lui a devenit impotent. Cliff Barnes lansează o anchetă asupra lui Hank Johnson. Donna şi Rey decid să se căsătorească. Jock îi dă lui Ray 25% din fondurile plasate pentru copiii lui, nemulţumindu-i pe JR şi Ellie. Dusty îi cere lui Sue Ellen să iasă definitiv din viaţa lui. Bobby e ales senator. Jordan Lee şi Marilee Stone îi propun lui JR o afacere, dar Leslie Stewart se amestecă. Lucy e angajată de Alex Ward care îi propune să devină Miss Dallas Junior. Bobby îi cere lui Cliff să devină consilierul său juridic. Sue Ellen îl regăseşte pe Clint Ogden şi devin amanţi. Jock e furios de inflenţa lui Leslie asupra lui JR.

Discordia dintre Ellie şi Jock se intensifică. Donna şi Ray se căsătoresc, Bobby şi Pam sunt martori. Într-o criză de gelozie, Bobby se duce peste Alex Ward şi cere explicaţii. În timp ce Ellie anunţă că s-a reuşit zădărnicirea unui proiect, află stupefiată că era chiar proiectul lui Jock. Bobby se trezeşte la mijloc în disputa dintre părinţi. Încearcă să-i împace. Rebecca rămâne văduvă şi ia legătura cu fiica sa, Pam, după care se instalează la Dallas. Sue Ellen continuă întâlnirile cu Clint Ogden. Mitch suportă greu notorietatea subită a lui Lucy. Cartelul rupe definitiv relaţiile cu Ewing-ii din cauza lui Leslie. Leslie părăseşte Dallasul. Jock pleacă de la ranch şi Ellie nu-l opreşte. Par că sunt pe marginea divorţului. Rebecca vrea să-l întâlnească pe Cliff, dar Pamela e îngrijorată de reacţia lui. Clint îi propune lui Sue Ellen să trăiască împreună, dar ea refuză.

Mitch se ceartă cu Lucy pentru că nu e mulţumit că ea câştigă banii uşor. Cliff întâlneşte un amic, Stratton, care se afla în Asia în timpul revoluţiei. El încearcă să obţină informaţii. Jock ameninţă să vândă compania, dacă Ellie divorţează de el. JR promite că vinde compania lui Jeremy Wendell. Wendell îl trimite pe Stratton să-l spioneze pe Cliff pentru JR. Ellie e decisă să divorţeze. Clint preferă să rupă relaţia cu Sue Ellen. Bobby propune un compromis să se realizeze propiectul lui Jock. Toată lumea e mulţumită în afară de Ellie. Cliff o cunoaşte pe Afton. JR încearcă să vândă compania lui Wendell. Donna şi Ray încearcă să-i împace pe Jock şi Ellie, iar cei doi serbează împăcarea printr-o a doua lună de miere. Wendell e furios că a pierdut cumpărarea companiei Ewing şi jură să se răzbune pe JR.

Cliff şi Afton devin amanţi. Cliff află date importante despre revoluţia al cărei instigator fusese JR. Pam decide să consulte un medic pentru a şti dacă poate avea copii. Wendell decide să-l ajute pe Cliff să dovedească faptul că JR fusese amestecat în revoluţia din Asia. Sue Ellen şi JR află că JR ar fi mai avut un copil, fiul lui Kristin.

CLIIMA20130124_0169_1.jpg

Sezonul 4 e ultimul în care apare Jim Davis.

Moare actorul Jim Davis, care îl interpreta pe Jock. E scos din serial. În ultima scenă e arătat într-o maşină făcând cu mâna familiei.

Scena în care Miss Ellie află de moartea lui Jock.

Pamela află că nu poate avea copii şi e disperată. Wendell încearcă să obţină de la Leslie informaţii despre JR. Kristin revine la Dallas. Sue Ellne se reîntâlneşte cu Dusty.

După certuri frecvente, Lucy îl părăseşte pe Mitch. JR cere custodia lui John Ross prezentând probe împotriva lui Sue Ellen. Kristin îl şantajează pe JR. El e pe punctul de a pierde compania din cauza scandalului revoluţiei din Asia şi riscă să ajungă la închisoare. Dar ajutat de Afton pune mâna pe dovezile incriminatorii de la Cliff. Scapă de acuzaţii şi decide să se răzbune pornind un război împotriva lui Sue Ellen, Pamela, Kristin, Jeremy Wendell, Cliff şi chiar Bobby. Donna descoperă că Ray folseşte bani din contul ei fără să-i ceară acordul. Pamela pleacă de la ranch cu micuţul John Ross. Sosind la Southfork, Cliff descoperă cadavrul unei femei brunete în piscină. La scenă asistă JR.


Povestea primului sezon din «vechiul» DALLAS

Al doilea sezon din «vechiul» Dallas: JR plânge lângă patul lui Sue Ellen

«Vechiul» Dallas, sezonul al treilea: cine a răpit copilul lui Sue Ellen?

«Vechiul» Dallas, sezonul 4: Invidios, JR jură să-l distrugă pe Bobby

 
 
Loading...
Citeste tot despre: