Răsturnări de situaţie şi noi personaje apar în sezonul al treilea al serialului "Dallas". Trecutul îi bântuie pe eroii noştri, care nu bănuiesc ce fapte dramatice se vor petrecere în vieţile lor.


Sue Ellen naşte un băieţel, dar nu se interesează de el. Cliff are ideea fixă să recupereze bebeluşul care e convins că e al lui. Doi foşti asociaţi ai lui JR ies din puşcărie, moment în care copilul e răpit.

JR şi Sue Ellen, în momentul în care află că bebeluşul lor a fost răpit.

Bobby crede că a fost răpit de Cliff. Foştii asociaţi sunt pe punctul de a cere lui JR o recomensă, dar copilul e găsit. Fusese luat de o femeie nebună. Sue Ellen îl încredinţează unei asistente adusă la ranch. Digger se prăbuşeşte în casa lui Cliff şi e diagnosticat cu o boală ereditară. Dacă bebeluşul era al lui Cliff, putea moşteni boala. Pamela începe să se ocupe din ce în ce mai mult de micuţ.

Val, soţia lui Gary, revine la Dallas ca să-şi mai vadă fiica. Cliff profit de ocazie pentru a-i înfrunta pe Ewingi. Pamela descoperă că e însărcinată. E disperată de frica bolii ereditare.

JR ipotechează ranch-ul pentru afacerile sale de foraj în Asia. Începe să se intereseze de cumnata sa, Kristin, care se angajează la firma familei. În timpul unei partide de vântătoare din Louisiana, JR şi Jock sunt răniţi de duşmanii lui Jock. Bobby şi Ray caută ajutoare. Până se întorc, Jock îi dezvăluie lui JR că a mai avut o soţie, Amanda, care se găsea într-un spital de psihiatrie. Sue Ellen îşi găseşte alinare la medicul psihiatru, Elby.

Pam cade de pe cal şi pierde copilul. E nevoită să-I mărturisească lui Bobby despre boala sa ereditară. Sue Ellen întâlneşte un cowboy bogat, Dusty Farlow, la un rodeo din Southfork. JR află şi are o altercaţie cu acesta. Digger se duce la rodeo să-şi vadă nepotul. Miss Ellie descoperă că are o tumoare la sân. Jock îi mărturisise despre prima soţie şi ea nu are încredere să-i mărturisească soţului despre operaţia pe care trebuia s-o facă la sân de teamă să nu o părăsească. Face până la urmă operaţia, îşi revine, dar relaţiile cu Jock rămân încordate. Găseşte alinare la Digger.

Pentru a se debarasa de Cliff, JR se foloseşte de serviciile unui individ numit Alan Beam, care devine spionul lui. Lucy îşi dă seama de situaţie şi îl foloseşte şi ea pe Alan. Bobby află cu stupoare de ipoteca asupra Southfork-ului. În Asia, un taifun blochează forajele lui JR. Toată lumea află cu stupoare că ranck-ul e în pericol. Miss Ellie salvează in extremis ranch-ul vânzând ceva foarte scump pentru ea. "Nu ştiu dacă te voi ierta vreodată, JR", îi spune ea fiului.

JR şi Sue Ellen se ceartă din ce în ce mai mult. Sue Ellen se duce la psihiatru ca să ceară ajutor. Puţurile din Asia se dovedesc un success, dar Ellie şi Jock nu îl iartă pe JR. Sue Ellen descoperă bucuria de a fi mamă datorită Pamelei, căreia vrea să-i facă în ciudă, pentru că aceasta ţinea prea mult la copil. În ziua aniversării fiului ei, Gary, Miss Ellie îşi pune discul lui preferat. Ea află că Gary şi Val se vor recăsători. JR încearcă să o monteze pe Lucy împotriva mamei ei, dar recăstoria are loc. Gary şi Val pleacă în California.

Bobby încearcă să se ocupe şi el de compania Ewing. Ray de reîntâlneşte cu Donna Culver. Alan Beam o cere în căsătorie pe Lucy, dar nu era decât un plan al lui JR. Pam obţine o promovare la slujbă ceea ce îi aduce probleme în cuplu. Beat, Digger spune unui journalist că fiul lui, Cliff, e tatăl micuţului John Ross Ewing III. E dat în judecată de clanul Ewing. Cliff acceptă un test de paternitate, dar se confirmă că JR e tatăl copilului.

Pam pleacă pentru câteva zile la Paris. La aeroport, Bobby se întâlneşte cu Jenna Wade. Sunt surprinşi de Pam, iar Jenna se recomandă drept o prietenă din copilărie a lui. Pam se supără, iar Bobby vrea să-şi salveze căsnicia. Sue Ellen decide să divorţeze de JR. Dar ştie că nu se poate bate cu soţul, care e în stare de orice ca să-şi păstreze fiul. Până la urmă, ea îl părăseşte pe Dusty. JR îl presează pe Alan să se însoare cu Lucy. Cliff demisionează din slujba pe care o avea şi Bobby decide să-şi ajute cumnatul. Jock face o propunere pentru a avea un rol important în compania clanului pentru mariajul său cu Lucy. Supărat, JR hotărăşte să se debaraseze de Alan. Sătulă de dublul joc al celor doi, Lucy anulează logodna. JR află că, mai nou, Cliff lucrează pentru procurorul republicii. El se ceartă cu Sue Ellen şi o face de râs că e alcoolică la o masă în familie.

După descoperirea unui schelet la Southfork, Cliff vrea să fie arestat Jock, pe care îl consideră responsabil pentru crimă. Se află că Dusty a murit într-un accident de avion şi Sue Ellen se pune din nou pe băut. După o criză, Digger e transportat în stare gravă la spital. Jock e arestat. Este eliberat pe cauţiune, dar la apropierea verdictului Digger e pe moarte. Acesta mărturiseşte că de fapt el îl ucisese pe Hutch McKinney, al cărui schelet fusese descoperit la ranch. Motivul: Hutch avusese o legătură cu Rebecca, prima soţie a lui Digger. Până la urmă se află că Hutch era adevăratul tată al Pamelei. Digger se stinge la spital şi Jock îl iartă de toate câte îi făcuse. Pam îşi caută adevărata mamă, care putea să fie vie. Jock, Ellie, Bobby şi Pam merg la sanatoriul unde se afla Amanda, prima soţie a lui Jock. Sue Ellen îşi îneacă amarul în alcool, Ray şi Bobby o salvează dintr-un bar din Dallas. Amanda nu îl recunoaşte pe Jock, dar vede în Bobby fantoma tinereţii lui.

JR află că puţurile de petrol din Asia vor fi naţionalizate şi vinde 75% din ele. Jock se supără. JR îl asigură că e "o afacere genială". Tot cartelul e ruinat după anunţul oficial al naţionalizării. Seth Stone se sinucide, Vaugh Leland, Jordan Lee şi Marilee Stone promit să se răzbune. Kristin e acuzată de prostituţie, Alam Beam e alungat, Sue Ellen e ameninţată că va fi dusă la un ospiciu.

Cliff e ruinat după ce află că singurul puţ de petrol pe care îl moştenise a fost închis definitiv de JR. Cliff se duce la mormântul lui Digger şi promite că se va răzbuna. Pam şi Bobby părăsesc Dallasul din cauza lui JR. Miss Ellie se supără. Târziu în noapte se aud trei focuri de armă la biroul companiei Ewing. JR se prăbuşeşte. Cine a tras? Urmăreşte aici VIDEO!Povestea primului sezon din «vechiul» DALLAS

Al doilea sezon din «vechiul» Dallas: JR plânge lângă patul lui Sue Ellen


 
 
Loading...
Citeste tot despre: