De mai bine de un an, s-a lansat zvonul că Cher e în pericol de moarte. Recent, revista franceză “Paris Match” a confirmat că celebra cântăreaţă are zilele numărate din cauza unei boli deosebite de grave.


În sfârşit s-a aflat de ce suferă Cher (70 de ani), care e boala misterioasă cu care se luptă de mai bine de un an. Este vorba mai bine zis despre efectele virusului Epstein-Barr, care de 30 de ani o chinuiesc, iar acum s-au agravat. Este posibil ca vedeta să nu mai aibă mai mult de câteva luni de trăit, din cauza unei mononucleoze acute infecţioase. Cher nu vrea în ruptul capului să recunoască public faptul că este aşa de grav bolnav[.

Îşii împarte deja averea

Însă cântăreaţa este conştientă de gravitatea stării sale. Cher a început deja să se gândească asupra modului în care să împartă averea sa de 350 de milioane de dolari persoanelor cele mai apropiate. “Ştie că mai are puţin timp de trăit. De aceea vrea să lase toate certurile din familie la o parte şi să le asigure la toţi viitorul”, a spus o sursă apropiată. Recent, ea le-a cumpărat case odraslelor sale, Chaz şi Elijah. “Mi-ar plăcea să le cer iertare că au avut o mamă dedicată mai mult carierei”, a spus vedeta. Recent ar fi chemat-o pe mama ei, Georgia Holt (90 de ani), să stea cu ea în casă, iar casa a pus-o pe numele surorii ei, Georganne LaPiere (61 de ani). Cher a anulat tunrenul ei mondial anul trecut şi, de atunci, i s-a pus un aparat care îi monitorizează inima.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: