Îngrozitor! Shannen Doherty (45 de ani) luptă pentru fiecare clipă de viaţă. După ce a fost diag­nosticată în martie 2015 cu o formă de cancer la sân şi ulterior cu un cancer limfatic, actriţa se agaţă cu dinţii de orice îi dă o speranţă.


De mai bine de două luni, Shannen Doherty a început tratamentul împotriva cancerului. Face radioterapie şi de aproape o lună a început şedinţele de chimioterapie. Părul i-a căzut, este albă ca varul la faţă şi s-a zbârcit înfiorător. Însă voinţa oarbă de trăi îi dă o forţă incredibilă. „Nu e uşor să lupţi cu moartea, dar când cei dragi sunt lângă tine simţi că prinzi aripi”, a scris ea pe pagina ei de Internet.

Shannen a aflat la finele lui 2014 că are o formă de cancer la sân, dar din cauza impresarului ei care nu îi plătise asigurările de sănătate nu a început tratamentul decât în 2015. După ce i-au fost extirpaţi sânii, medicii i-au dat o veste groaznică: maladia îi atacase nodulii limfatici.

15-vedext-3asdfa.jpg

Deşi e sleită de puteri, după tratament merge la sala de gimnastică şi face exerciţii

Shannen e cunoscută pentru rolul din serialul „Beverly Hills 90210” la care a început să filmeze în 1990. Ea e căsătorită din 2011 cu Kurt Iswarienko. Acesta o însoţeşte pretutindeni. După şedinţele de chimioterapie merge la gimnastică şi în fiecare zi mănâncă fructe şi legume proaspete, la recomandarea medicilor. Însă, chiar dacă pe chipul ei se citeşte disperarea, actriţa nu vrea să abandoneze lupta.

15-vedext-2adfgdsf.jpg

1992: Devine cunoscută la nivel mondial în serialul “Beverly Hills 90210”
Loading...