Sharon Stone, de 62 de ani, a povestit recent că a reușit să strângă o avere impresionantă în ciuda faptului că actrițele de la Hollywood nu sunt la fel de bine plătite ca bărbații. Actrița din ”Total Recall” (1990), ”Basic Instinct” (1992) și ”Casino” (1995) a declarat într-un interviu acordat pe o rețea de socializare că a strâns o avere datorită investițiilor inteligente.


Sharon Stone, de 62 de ani a declarat într-un interviu că a strâns o avere de 60 de milioane de dolari datorită investițiilor inteligente. Ea a jucat la bursă, a cumpărat acțiuni și a investit în producții cinematografice de succes ajungând una dintre cele mai de succes femei de afaceri de la Hollywood. Sharon Stone, de 62 de ani, a povestit că atât în ”Total Recall” unde a jucat alături de Arnold Schwarzenegger cât și în ”Basic Instinct”, unde a jucat alături de Michael Douglas, ea a avut un salariu minuscul în comparație cu cel al celor doi actori. ”Hollywood este misogin până în măduvă și este practic imposibil pentru o femeie să reușească să își facă o carieră bazându-se pe propriile forțe”, a punctat Sharon Stone.

Citește și:

Pozele în care Sharon Stone își arată vârsta! Actrița, fără strop de machiaj și îmbrăcată ca de casă

Dieta cu care Sharon Stone se menține așa la 61 de ani! «Îmi analizam corpul în oglindă și plângeam»

Cum a făcut avere Sharon Stone?

Sharon Stone crește singură trei copii adoptați, pe Roan Joseph Bronstein, 19 ani, Laird Vonne, 14 ani și Quinn Kelly, 13 ani. Actrița care are o avere estimată la peste 60 de milioane de dolari și a fost măritată de două ori cu Michael Greenburg (1984-1987) și Phil Bronstein (1998-2004). Într-un interviu acordat unui ziar online, Sharon Stone a dezvăluit că ”viața a învățat-o să joace la bursă, să își folosească farmecele pentru a negocia în afaceri și să investească inteligent banii”. Deși încasa salarii de un milion sau un milion și jumătate pentru un rol în filmele de succes, în timp ce salariile actorilor plecau de la 10 milioane, Sharon a știut să își înmulțească averea. Ea crede că flerul de afaceristă l-a moștenit de la strămoșii ei irlandezi. Cele mai mari încasări le-a făcut din publicitate și interviuri de televiziune unde, recunoaște că a știut să își negocieze onorarii consistente.

 
 
Loading...