La 81 de ani, este neobosită. Ce altă fostă sirenă a ecranului mai poate face ravagii printre reprezentanții sexului masculin la această vârstă venerabilă, așa cum a făcut-o Sophia, luna trecută, în reclama la un nou parfum Dolce & Gabbana?


Și ce altă femeie de 72 de ani, în toate mințile, s-ar gândi că pozele ei în neglijeu ar putea fi privite ca sexy, așa cum au făcut-o cei de la Pirelli, când i-au cerut să pozeze pentru celebrul lor calendar, în 2007?

E drept că nimeni n-ar putea băga mâna-n foc că diva italiană nu a lucrat deloc împotriva naturii, doar chipul ei cu pielea suspect de netedă nu pare a fi compatibil cu vârsta de 80+. Ca să nu mai vorbim de acel corp ireal de suplu, despre care italianca spune că și-l hrănește cu spaghete.

Cu toate acestea, Sophia a susținut dintotdeauna, sus și tare, că imaginea ei este și astăzi, așa cum a lăsat-o Dumnezeu și că niciodată nu și-a corectat nimic cu ajutorul chirurgiei estetice. Asta în ciuda faptului că, încă de tânără, studiourile cinematorafice și chiar soțul ei, Carlo Ponti, i-au cerut să-și ajusteze niște defecte.

„Spuneau că am nasul prea lung și gura prea mare. Dar acest lucru nu m-a afectat, căci, atunci când cred în ceva, mă lupt pentru asta“, își amintește astăzi cea supranumită „Zeița din Napoli“.

Citește pe www.okmagazine.ro restul acestui interviu despre Sophia Loren!

loading...
Loading...