Cântăreaţa Tina Turner (79 de ani) a avut o viaţă demnă de un roman. A atins culmile succesului, bucurându-se de o faimă imensă, dar a şi suferit din cauza unui soţ abuziv care s-a luptat ani la rând cu dependenţa de droguri. Destinul i-a dat o şansă la fericire atunci când i l-a scos în cale pe cel care i-a devenit soţ şi care i-a salvat viaţa, la propriu, donându-i un rinichi. Recent, Tina a povestit despre perioada cea mai neagră a vieţii sale, cea a mariajului cu Ike Turner.


Relația Tinei și a soțului său, Ike Turner s-a degradat la scurt timp după căsătorie ca urmarea a dependenței acestuia de droguri. El obișnuia să o bată cu bestialitate ori de câte ori aceasta îl amenința că îl va părăsi. Potrivit zvonurilor, într-o criză de nervi, el a luat un calapod de pantof și a lovit-o în cap, apoi a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el. În timpul altei altercații a lovit-o până când i-a distrus piramida nazală, iar Tina a fost nevoită să recurgă la o rinoplastie.

În cele din urmă, artistă a divorțat de monstrul cu care a fost căsătorită în anul 1976, după ce a primit o bătaie soră cu moartea. A reușit cu greu să lase trecutul negru în spate, iar în anul 2013 s-a căsătorit cu bărbatul care îi este di astăzi alături, producătorul muzical Erwin Bach.

Tina era o tânără de 22 de ani atunci când s-a căsătorit cu Ike. Deşi au colaborat de minune din punct de vedere profesional, formând grupul The Ike and Tina Turner Revue,în plan personal, relaţia lor era una abuzivă. 

Cântăreaţa va lansa curând o ocarte de memorii în care povesteşte despre viaţa sa zbuciumată şi despre episoadele care i-au marcat existenţa. Cu doar câteva zile în urmă a acordat un interviu publicaţiei Daily Mail, făcând confesiuni pur şi simplu şocante. Artista a dezvăluit faptul că Ike a dus-o la un show erotic imediat după închierea nunţii. „Oamenii nu-și pot imagina ce fel de bărbat era, un bărbat care își duce mireasa la un show pornografic live imediat după ceremonia de nuntă”, a spus Tina pentru dailymail.co.uk.

tina-turner-ike-turner

Ike Turner a fost un soţ abuziv care a bătut-o în repetate rânduri pe Tina
Foto:Getty

Drama Tinei Turner. Unul dintre fiii Tinei Turner s-a sinucis

O veste tristă a șocat cei care o îndrăgesc pe artistă. Craig Raymond Turner, fiul în vârstă de 59 de ani al Tinei Turner, a murit după ce s-a împuşcat, potrivit The Hollywood Reporter.

El a fost găsit în reşedinţa sa din Studio City, în apropiere de Los Angeles. Poliţia a raportat moartea lui drept sinucidere. 

Craig Raymond Turner, agent imobiliar în San Fernando Valley şi membru al National Organization of Realtors şi California Association of Realtors, era fiul Tinei Turner cu saxofonistul Raymond Hill. Tina a decis să arunce cenuşa fiului său în mare, căci aceasta ar fi fost dorinţa lui Raymond. 

tina-turner-si-fiul-sau

Tina Tunner, alături de fiul care și-a pus capăt zilelor, Craig Raymond Turner
Foto:Arhivă personală

Carieră Tina Turner

La 34 de ani, Tina primește un rol în filmul ''Tommy'', un film muzical rock după un scenariu scris de trupa The Who. Deși rolul nu este important, personajul ''Acid Queen'' îi aduce o nouă prietenă, în persoana actriței Ann-Margaret.

Trei showuri la Hotel Ritz au fost suficiente pentru a fi remarcată de Rod Stewart, care o invită să cânte alături de el piesa ''Hot Legs''. Tina Turner era relansată. Nu mai era doar un star al anilor '60, ci și unul al anilor '80.

tina-turner-apogeul-carierei

Aşa arăta Tina Turner în anii de apogeu ai carierei sale

Apoi cântă în deschiderea celor de la Rolling Stones și alături de Mick Jagger interpretează piesa ''Honky Tonk Woman''. În decembrie 1983 melodia "Let's stay together" se afla pe locul 5 in topul britanic. Discul ''Private Dancer'' a fost dus la Capitol Records în aprilie 1984.

La vârsta de 44 de ani joacă alături de Mel Gibson în blockbuster-ul ''Mad Max: Beyond The Thunderdome''.

În 1999, la împlinirea vârstei de 60 de ani, Tina e declarată vedeta cu cele mai sexy picioare, devasând-o pe top-modelul Cindy Crawford.

Supranumită “regina muzicii rock’n’roll”, Tina Turner s-a retras din viaţa publică după turneul din 2008-2009.

 

 
 
Loading...