Tom Cruise (55 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi actori de la Hoolywood pentru munca pe care o depune şi pentru devotamentul pe care îl manifestă faţă de profesia sa. Este admirat de colegii de breaslă pentru calităţile pe care le posedă, dar se pare că Tom nu poate fi dat un exemplu şi în cadrul sferei vieţii personale. Potrivit publicaţiilor americane, actorul nu a mai vorbit cu propriul copil din ani de zile din cauza interdicţiile pe care i le impune Biserica Scientologică căreia aparţine şi îi este profund devotat.


Tom Cruise a fost căsătorit cu Katie Holmes în perioada 2006-2012. Cei doi au împreună o fetiţă de 11 ani pe nume Suri cu care se pare că Tom a întrerupt orice legătură.

tom-suri-cruise-2010-getty.jpg

foto
Se zvoneşte că lui Tom i se interzice de către Biserica Scientologică să o vadă pe fiica sa, Suri
Foto: Getty

În iulie, Katie a decis să divorţeze aşa că a luat-o pe micuţa Suri, a părăsit casa din California şi s-a mutat în New York. Mai multe publicaţii din Statele Unite ale Americii susţin căm au trecut mai mult de cinic ani de când Tom Cruise s-a întâlnit faţă în faţă cu fiica sa, iar potrivit Inquistir, managerul lui Tom a contactat fan clubul actorului, cerând să nu se mai posteze pe site-ul lor poze cu micuța Suri. ”Vă rog să nu mai postați nimic legat de Suri. Ea nu mai face parte din viața lui Tom. Dacă mai continuați, o să șterg pozele, apoi o să scap de voi”, ar fi fost mesajul managerului.  Unele voci sunt de părere că programul încărcat al lui Tom Cruise nu are vreo legătură cu faptul că el nu şi-a mai văzut fetiţa de ani buni. Acestea susţin că de vină pentru ruptura produsă între Tom Cruise şi Suri ar fi chiar liderii sectei scientologice care nu sunt de acord ca actorul să aibă o relaţie cu fiica sa din moment ce aceasta nu a fost crecută potrivit valorilor promovate de sectă.

 
 
Loading...