Tori Spelling a dat de înțeles că mariajul ei de 15 ani s-a sfârșit. Ea a pus o poză pe o rețea socială care face aluzie clară la acest lucru.


Actrița Tori Spelling (48 de ani) a dat de înțeles că mariajul ei de 15 ani cu Dean McDermott (54 de ani) s-a sfârșit. După avalanșa de zvonuri, de până acum, despre ”iminentul” lor divorț, vedeta din serialul ”Beverly Hills 90210” a dovedit din nou că sunt probleme în căsnicia ei. Tori a pus pe o rețea socială poza unor dovleci sculptați, câte unul pentru fiecare membru al familiei. Pentru ea și pentru cei cinci copii ai lor, Liam, de 14 ani, Stella, de 13 ani, Hattie, de 9 ani, Finn, de 8 ani, și Beau, în vârstă de 4 ani. Însă nici unul pentru soțul său.”

O sursă apropiată susține că s-au despărțit

”Familia mea adoră tot ce are legătură cu toamna, de la frunzele care cad până la plăcinta de Thanksgiving”, a scris Tori Spelling lângă fotografie. Ea a explicat că fiecare dovleac este oglinda personalității respectivului membru al familiei pe care îl reprezintă. ”Postarea este o dovadă subtilă că ei nu mai sunt împreună”, a spus o sursă apropiată. Tori Spelling a dat de înțeles că mariajul ei de 15 ani s-a sfârșit.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: