I se spune guru al fitness-ului, deoarece promovează un stil de viață sănătos, însă nu oricum. La cei 30 de ani ai săi, Michelle Lewin este cel mai bun exemplu că un stil de viață sănătos combinat cu sportul, te fac să fii irezistibilă oricărui bărbat. Vedeta a încins spiritele pe o plajă din Miami cu un costum de baie, în care nu oricine s-ar simți confortabil.

Michelle Lewin se poate lăuda cu un corp perfect tonifiat, care atrage privirile bărbaților care o admiră și o râvnesc, dar și pe cele ale femeilor care o invidiază. Aparițiile sale pe plajă sunt vânate de paparazzi care nici măcar nu clipesc atunci când o observă, doar ca să nu piardă nicio mișcare de-a sa.

Focoasa brunetă a făcut senzație în rândul turiștilor. Îmbrăcată într-un bikini minuscul, Michelle și-a scos la înaintare bustul extrem de generos, dar piesa de rezistență a fost posteriorul tonifiat, acoperit doar cu o ață, făcându-i pe cei din jurul ei să roșească.

bruneta
Michelle a ieșit la plajă în cel mai minuscul costum de baie
splash

 

Aparițiile sale nu au fost niciodată trecute cu vederea, asta deoarece este conștientă de atuurile sale și știe cum să le evidențieze. Silueta sa de invidiat îi permite să poarte orice, lucru de care profită bruneta.

bruneta
Michelle a ieșit cu bustul la înaintare, dar cireașa de pe torta fost posteriorul tonifiat
splash

 

Michelle și-a creat un nume la nivel internațional, și asta pentru că este determinată să facă orice ca să promoveze un stil de viață sănătos, petrecând mult timp în sala de sport. Cu toate acestea, vedeta nu uită de admiratorii ei de pe rețelele de socializare și îi bucură în fiecare zi cu poze, care mai de care mai provocatoare și incitante.

michelle
Michelle este deținătoarea unui corp de zeiță
splash
loading...
Loading...