Un şofer a murit la spital după ce echipamentul de iluminat pe care îl descărca la Expo Tel Aviv a căzut peste el, potrivit Jerusalem Post, citat de News.ro.


Muncitorul, în vârstă de 66 de ani, din Pardes Hanna, a fost tratat la faţa locului de medici şi transferat în stare gravă la Ichilov Hospital din Tel Aviv, a anunţat Poliţia, potrivit News.ro.

Un purtător de cuvânt al spitalului a spus că bărbatul a fost adus la terapie intensivă şi după eforturi ale medicilor de a-l resuscita au declarat decesul.  

"Suntem foarte întristaţi de moartea şoferului care a fost rănit săptămâna aceasta în timp ce descărca un camion cu echipament tehnic. Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă către familia sa", se arată în comunicatul televiziunii Kan către familia celui decedat.

"Prioritatea noastră este întotdeauna siguranţa şi securitatea tuturor celor implicaţi în organizarea concursului Eurovision şi, conform protocolului, colaborăm cu autorităţile", se arată în comunicat. 

România va intra în concurs joi

Marţi seară, a avut loc prima semifinală a concursului european care s-a încheiat cu victoria a 10 ţări din 17 participante. Cehia, Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia vor evolua în finală. A doua semifinală, în care va concura şi Ester Peony, reprezentanta României, va avea loc joi seară. 

 

Citește și:

Eurovision 2019: Ester Peony a șocat cu sânii la vedere. Rochia a arătat totul

Eurovision 2019. Ce părere au străinii despre reprezentanta României

 
 
Loading...