Când se face frig, până şi starurile uită de fudulie! Şi vedetele sexy, Rihanna, Jessica Alba şi Katy Perry, îşi pun căciulile de blană la ger. Micky Rourke, Robbie Williams şi Justin Bieber fac şi ei la fel.


A venit iarna mai devreme pe coasta de est a SUA! Starurile care au fost surprinse de frig la New York s-au dotat cu căciuli călduroase. Nu se mai preocupă de eleganţă. Chiar şi cântăreaţa Rihanna (30 de ani) a renunţat la ţinutele foarte sexy, cu care ne-a obişnuit. S-a îmbrăcat gros, şi-a pus mănuşi şi o ditamai căciula din blană de vulpe. Nu-i pasă de criticile iubitorilor de animale. La averea ei de 260 de milioane de dolari, îşi permite să poarte blană veritabilă. A ieşit la plimbare în ger şi are grijă de capul ei. Nu-i pasă că îşi strică pieptănătura.

24-foto-2-2-col-jessica-alba-profimedia-0118813938.jpg

Jessica Alba şi-a pus căciulă cu urechi de frica frigului de la New York
Foto: Profimedia

 

Jessica Alba (37 de ani) şi-a închiriat casa din Beverly Hills cu 11.000 de dolari pe lună şi a plecat la New York, ca să se ocupe de afaceri, împreună cu soţul, Cash Warren, şi cei trei copii, Honor (10 ani), Haven (7 ani) şi Hayes, de 1 an. Obişnuită cu clima blândă din California, diva a avut un şoc când a dat de frigul de pe coasta de est a Americii. Şi-a cumpărat repede o căciulă de blană, fără să mai stea pe gânduri. Vedeta, cu o avere de 340 de milioane de dolari, ţine şi ea mai mult la sănătate decât la eleganţă.

24-foto-3-2-col-profimedia-0028643967.jpg

Katy Perry a ales şi ea blana ca protecţie pentru cap
Foto: Profimedia

 

Şi pe cântăreaţa Katy Perry a surprins-o frigul. Vedeta, care se gândeşte să ia o pauză din muzică pentru a se mărita cu Orlando Bloom (34 de ani), şi-a pus o căciulă de blană ca să  nu răcească înainte de mult aşteptatul eveniment. Divei, cu o avere de 330 de milioane de dolari, nu-i mai pasă să fie sexy, la ger.

24-foto-4-2-col-bieber-profimedia-0115232269.jpg

Justin Bieber şi-a pus căciulă din cauza gerului de la Toronto
Foto: Profimedia

 

Justin Bieber (24 de ani), care a făcut recent o vizită la Toronto, împreună cu soţia lui, Hailey Baldwin (21 de ani), a avut parte de o vreme foarte geroasă. De aceea, starul, cu o avere de 265 de milioane de dolari, şi-a pus şi el căciulă de blană. Nu se teme că nu îl mai plac admiratoarele.

24-foto-5-2-col-profimedia-0213093894.jpg

Mickey Rourke nu se desparte iarna de căciula lui rusească
Foto: Profimedia

 

De acum e bărbat însurat! Mickey Rourke (66 de ani)  nu se desparte de căciula lui de blană pe timp de iarnă. Ba chiar este convins că îi stă bine cu iubita lui căciulă rusească. Starul, cu o avere de 15 milioane de dolari, se îmbracă întotdeauna numai după gustul lui. Nu-i pasă de mode.

24-foto-6-2-col-profimedia-0356459814.jpg

Robbie Williams şi-a pus căciulă cu urechi ca să se apere de aerul polar de la Londra
Foto: Profimedia

 

Cântăreţul Robbie Williams (44 de ani) suferă şi el de frigul neobişnuit de la Londra, Marea Britanie. Un aer polar l-a făcut pe starul care are o avere de 300 de milioane de dolari să-şi pună şi el o căciulă cu urechi. Chiar dacă merge mai mult cu maşina, nu se desparte de blănoasa rusească. 

 
 
Loading...