2018 este un an plin de filme de succes! Cel puţin aşa se laudă producătorii de la Hollywood, care susţin că vor avea parte de încasări totale de peste 5 miliarde de dolari. Iată ce lansări ne aşteaptă în acest an!


 • Jurassic World: Fallen Kingdom. Regizat de J.A. Bayona, cu Chris Pratt, Jeff Goldblum. Cea de-a doua parte din trilogia „Jurassic“ va fi lansată de Universal Pictures pe 22 iunie. 
 • Hotel Transylvania 3: Summer Vacation. Regizat de Genndy Tartakovsky, cu Adam Sandler şi Selena Gomez. Comedia animată 3D urmăreşte aventurile fiicei adolescente a lui Dracula, Mavis, şi ale celor trei prieteni ai săi. Va fi lansată de Sony Pictures pe 13 iulie. 
 • Ocean’s Eight. Regizat de Gary Ross, cu Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Matt Damon. Un echipaj feminin va încerca un jaf imposibil la o gală din New York. Va fi lansat de Warner Bros pe 8 iunie. 
 • M:I 6 - Mission Impossible. Regizat de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin. Cea de-a şasea parte a francizei va fi prima lansată în 3D. Noul film din serie va fi lansat de  Paramount Pictures din 27 iulie.
 • Ready Player One. Regizat de Steven Spielberg, cu Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg, Tye Sheridan, Mark Rylance. Când creatorul unei lumi din realitatea virtuală Oasis (Oaza) moare, lansează o competiţie pentru încasarea averii lui care a fost ascunsă bine. Va fi lansat de Warner Bros din 30 martie. 
 • Bumblebee. Regizat de Travis Knight, cu Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow, Pamela Adlon. Cel de-al şaselea film din seria Transformers are acţiunea cu 20 de ani mai devreme decât evenimentele din primul film. Bumblebee găseşte refugiu într-o curte de gunoi dintr-un oraş de pe litoralul Californian. Un adolescent pe nume Charlie (Steinfeld) descoperă că Bumblebee, nu este un Volkswagen Beetle obişnuit. Va fi lansat de Paramount Pictures din 21 decembrie. 
 • Robin Hood. Regizat de Otto Bathurst, cu Taron Egerton, Jamie Dornan, Eve Hewson, Ben Mendelsohn, Jamie Foxx, Tim Minchin. O abordare curajoasă a clasicului Robin Hood îl găseşte pe protagonist la întoarcerea din Cruciade când găseşte o patrie plină de corupţie şi răutate. Va fi lansat de Lionsgate din 21 septembrie. 
 • Holmes and Watson. Regizat de Etan Cohen, cu Will Ferrell, John C. Reilly, Ralph Fiennes, Hugh Laurie. O abordare plină de umor a echipei de poliţişti create de Arthur Conan Doyle. Va fi lansat de Columbia Pictures din 9 noiembrie. 
 • The Predator. Regizat de Shane Black, cu Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Thomas Jane. O continuare a filmului „Predator” din 1987, filmul lui Black urmăreşte povestea veteranilor greu încercaţi din Afganistan şi Irak, în atacul lor asupra creaturilor extraterestre. Va fi lansat de Twentieth Century Fox din 3 august.
 • Avengers: Infinity War. Regizat de Anthony Russo şi Joe Russo, cu Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr. Downey se întoarce în rolul său ca  Iron Man (Omul de fier) /Tony Stark, în timp ce Cumberbatch apare ca Doctor Stephen Strange, iar Ruffalo revine ca Incredibilul Hulk/Bruce Banner. Va fi lansat de Walt Disney Studios Motion Pictures din 4 mai.

 • Tomb Raider. Regizat de Roar Uthaug, cu Alicia Vikander, Walton Goggins, Hannah John-Kamen. Lara Croft, fiica incredibil de independentă a unui aventurier dispărut, trebuie să îşi depăşească limitele când se trezeşte pe insula unde a dispărut şi tatăl ei. Va fi lansat de Warner Bros, din 16 martie. 
 • Incredibles 2. Regizat de Brad Bird, cu Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Samuel L. Jackson. Continuarea realizată de studiourile Pixar Animation urmăreşte aventurile familiei Parrs, o super-familie, cu Helen (Fata Elastică) care salvează lumea. Continuarea lui The Incredibles este aşteptată cu nerăbdare de fani, după cifrele obţinute de teaser-trailerul animaţiei Disney.  Acţiunea din The Incredibles 2 o va continua pe cea din primul film. După cum arată sinopsis-ul oficial, este o perioadă de tranziţie dificilă pentru toată lumea, îngreunată de faptul că familia nu ştie încă ce abilităţi neobişnuite are bebeluşul Jack Jack. Partea a doua va fi lansată de Walt Disney Studios Motion Pictures de pe 15 iunie.
 • Alita: Battle Angel. Regizat de Robert Rodriguez, cu Rosa Salazar, Christoph Waltz, Ed Skrein. Produs şi scris de James Cameron, cu Laeta Kalogridis, şi bazat pe revista manga a lui  Yukito Kishiro, Alita (Salazar) e o femeie cyborg în viitorul de peste 500 de ani. Va fi lansat de Twentieth Century Fox, din 20 iulie. 
 • Solo: A Star Wars Story. Regizat de Ron Howard, cu Alden Ehrenreich, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover, Joonas Suotamo. Povestea de fundal a lui Han Solo (Ehrenreich) şi Chewbacca (Suotamo), dar şi aventurile lor de dinainte de a se alătura Rebeliunii. Va fi lansat de Walt Disney Pictures pe 25 mai.
 • The Meg. Regizat de Jon Turteltaub, cu Jason Statham, Jessica McNamee, Rainn Wilson, Cliff Curtis. Scafandrul Jonas Taylor (Statham) este recrutat pentru o misiune care presupune salvarea unor oameni de ştiinţă de atacul unui rechin de 22 de metri, Carcharodon megalodon, or Meg, despre a cărui specie se credea că dispăruse. Va fi lansat de Warner Bros pe 10 august.
loading...
Loading...