E clar, banul la ban trage. Miliardarul Microsoft Bill Gates şi soţia lui Melinda se relaxează în compania prietenilor lor de familie Bono şi Ali. Ziua iau prânzul pe plajă, noaptea dorm la bordul iahtului.


De aproape o săptămână, turiştii care îşi fac concediul în staţiunea franceză St. Tropez au plăcerea de a da nas în nas cu două personalităţi mondiale. Unul este în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni ai planetei, celălalt este cel mai înstărit artist al tuturor timpurilor. Ce-i uneşte? Activităţile caritabile.

25-vedete-foto2-90-60.jpg

După ce iau prânzul, cei doi bogătaşi se întorc pe iaht, împreună cu soţiile
Foto: Hepta/Guliver/Splashnews/Rexfeatures

 Bill Gates are o avere de 78,7 miliarde de dolari, Bono (56 de ani) de 1,4 miliarde, după ce investiţia lui în Facebook l-a propulsat în lumea selectă a bogătaşilor. Deşi în conturile lui Bono nu figurează decât suma de 600 de milioane de dolari, contabilii săi susţin că „este vorba de mult mai mulţi bani la mijloc”, datorită investiţiilor din domeniul IT.

Bill Gates a venit la St. Tropez împreună cu soţia lui Melinda (52 de ani), iar Bono cu Ali Hewson (56 de ani), cu care e căsătorit din 1982. Rockerul este vocalistul trupei U2 încă de la înfiinţarea acesteia, în 1976.

În timpul plimbărilor lor prin St. Tropez cei patru sunt însoţiţi de doi bodyguarzi. Obişnuiesc să ia prânzul la restaurantul de fiţe Club 55, de pe plaja Pampelonne. După desert, sunt duşi cu şalupa pe iahtul care a aruncat ancora în largul coastei.

 
 
Loading...