Nu mai face faţă comenzilor! Doctoriţa Anjali Rajpal din Beverly Hills spune că starurile stau la coadă ca să le pună diamante pe dinţi. Moda danturii împodobite cu pietre preţioase a luat mare amploare.


Vor să şocheze! Toate vedetele de la Hollywood cheltuie mii de dolari ca să-şi pună diamante adevărate pe dinţi. Dentista Anjali Rajpal a dezvăluit recent că nu mai face faţă cererilor.

15-foto-4-medalion-ea-face.jpg

Dentista Anjali Rajpal

Cântăreaţa Katy Perry (33 de ani) a fost printre primele care şi-a împodobit dinţii cu pietre preţioase, contribuind la lansarea acestei mode care a devenit deja o nebunie în rândul vedetelor. Diva, care are o avere de 280 de milioane $, a apărut pentru prima oară cu diamante de 1.000 $ (circa 3.933 de lei) pe dinţi în urmă cu 4 ani, la premiile MTV VMA.

“Vor să le încrustez diamante adevărate, cristale Swarovski şi alte pietre preţioase în dinţi. Astfel, zâmbetul devine mai strălucitor. Tot mai multe staruri comandă chiar grătare de platină sau aur încrustate cu diamante pe care să şi le monteze pe dinţi”, a explicat Anjali Rajpal.

15_pozemici1515.jpg

Pink şi-a împodobit un dinte cu un diamant adevărat de 2.000 $; Rihanna a cheltuit 150.000 $ pentru bijuteriile dentare

Cântăreaţa Pink (38 de ani), care are o avere de 150 milioane $, a fost şi ea printre primele vedete care au adoptat noua modă, a dezvăluit dentista. Ea şi-a încrustat un diamant adevărat cu 2.000 $ (7.866 de lei) pe un dinte. Cântăreaţa Rihanna (29 de ani), în schimb, şi-a pus atât diamante, cât şi grătar din platină pe dantură. La averea sa de 230 milioane $, îşi permite orice excentricitate. Podoabele dentare au costat-o cel puţin 150.000 $ (877.744 de lei).  “Împodobirea dinţilor a devenit ultima fiţă, ca şi tatuajele. Unele staruri vor numai diamante în locuri ascunse. Altele, dimpotrivă, vor podoabe în dinţi cât mai vizibile. Nici diamantele şi nici grătarele nu dăunează danturii”, dă asigurări dentista din Beverly Hills. Printre vedetele care au adoptat deja moda se numără Madonna, Miley Cyrus şi Kanye West.

Loading...