Viaţa lui Sylvester Stallone se învârte în jurul a patru femei: soţia Jennifer şi fiicele Sophia, Sistine şi Scarlet. Fetele sunt de o frumuseţe răpitoare, însă asta nu ar trebui să ne mire având în vedere că nevasta actorului este un fost fotomodel de succes. Sly e tare mândru de familia sa şi postează deseori fotografii alături de odraslele sale pe contul de socializare.


În weekend, actorul a participat la o nuntă alături de frumoasa lui familie. Soţia şi fetele actorului au atras cu siguranţă atenţia nuntaşilor.

Ce îşi mai răsfaţă Sylvester Stallone fiicele în vacanţă!

Sylvester Stallone fiice, vacanta

Sylvester Stallone îmbrăcat cu un tricoul negru în vacanţa cu fiicele
Sylvester Stallone şi-a dus fiicele la plajă în vacanţă
Foto: Hepta

Actorul Sylvester Stallone a pornit recent cu soţia şi cele trei fiice ale lor într-o vacanţă cu iahtul său de cinci stele în Mexic. După ce au vizitat Franţa, iată că starul face o nouă croazieră cu “palatul” său plutitor, considerat o adevărată perlă în lumea ambarcaţiunilor, datorită dotărilor cu sală de cinema, cabine cu mobilier foarte scump, spa. Iahtul a fost construit în 1997 şi restaurat în 2006. Starul le-a dus pe soţia lui, fostul fotomodel Jennifer Flavin (50 de ani), şi fiicele lor, Sophia Rose, de 21 de ani, Sistine Rose, de 20 de ani ani, şi Scarlet Rose, în vârstă de 16 ani, într-o nouă plimbare.

Fiicele lui Sylvester Stallone în vacanţă în Mexic

Fiicele lui Sylvester Stallone sunt foarte sexy în costume de baie pe plajă în vacanţă
Fiicele lui Sylvester Stallone, Scarlet (dreapta) şi Sophia (stânga), pe plajă, în vacanţă la Cabo, Mexic
Foto: Hepta

Stallone îşi răsfaţă în fiecare an fiicele în vacanţe de lux. Îmbrăcat în negru, ca să pară mai slab, actorul a colindat magazinele împreună cu fetele, care l-au făcut să cheltuiască mii de dolari pe suveniruri. S-au plimbat apoi sub soarele arzător şi au admirat toate frumuseţile din Cabo, Mexic. Cele trei fete şi-au expus trupurile sexy la plajă. Însă ele spun că nu au moştenit talentele actoriceşti ale celebrului lor tată. “Nu cred că vreuna dintre noi are gena actoriei”, a spus recent Sophia într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista “Harper's BAZAAR”. Chiar dacă nu îi calcă pe urme, Sylvester Stallone îşi adoră fiicele şi le duce mereu în vacanţe scumpe.

 

Cel poreclit Sly (72 de ani) este căsătorit cu Jennifer Flavin (50 de ani) din 1997, iar fotomodelul l-a făcut tătic de trei ori şi i-a dăruit doar fete, una mai frumoasă ca alta. Sophia are 22 de ani, Sistine a împlinit 19 ani, iar mezina are 16 ani. Toate trei cochetează cu modellingul, iar cea care se bucură de cel mai mare succes este Sistine.

Sylvester Stallone are peste 7 milioane de fani pe Instagram, fani pe care îi ţine la curent cu activităţile sale. El a postat o fotografie de la nunta la care a participat în weekend, iar internauţii i-au lăudat familia şi l-au felicitat pentru că este un familist convins.

Fotografa Sasha Czach, fosta soţie a lui Stallone, i-a dăruit şi ea doi băieţi actorului. Seargeoh are 39 de ani şi este actor, iar Sage a murit în 2012, la 36 de ani.

 

 

 

 

Loading...