S-au dus vremurile când Gerard Butler (47 de ani) figura în topul celor mai sexy şi râvniţi bărbaţi de la Hollywood. Actorul a făcut ravagii cu rolul spartanului din “300”, în care-şi etala abdomenul plin de pătraţele, dar şi-n comedioarele romantice.


Ultimele fotografii postate pe contul său de Instagram, ne arată un Gerard Butler îmbătrânit, o umbră a bărbatului fatal care pe vremuri putea avea orice frumuseţe la braţ. Celebrul actor s-a iubit câteva luni şi cu olteanca Mădălina Ghenea.

ge15-vedetete-foto1-140-210-splashnews-1.jpg


Morgan s-a uitat la organele genitale ale actorului pe malul mării . Starul a fost excitat de iubită
Fotografii: Guliver/ Splashnews
gerard butler actor look
Gerard Butler s-a iubit cu Mădălina Ghenea în 2013
foto: Hepta
 

Scoţianul a postat pe contul de socializare o fotografie în care pare neîngrijit, are barbă mare şi părul răvăşit, dar şi riduri mai accentuate. „E timpul pentru o tunsoare?”, a scris el pe Instragam, unde este urmărit de 1 milion de fani.

În timp ce unele admiratoare i-au spus că este sexy aşa şi că nu ar trebui să se tundă, altele l-au comparat cu un căţel lăţos.

gerard butler actor look
Aşa arată acum Gerard Butler
foto: Instagram

 

Gerard Butler a trecut prin multe schimbări de-a lungul timpului, pentru diferite roluri interpretate. Este foarte posibil ca schimbarea de look să fi survenit în urma unui nou proiect.

 

 

 

 

 

loading...
Loading...