În urmă cu mai bine de 20 de ani, întreaga lume era în doliu după tragicul accident în care Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa. De atunci şi până astăzi multe secrete din viaţa ei privată au ieşit la iveală. Iată câteva dintre ele...


Familia Dianei avea vechi legături cu Casa Regală Britanică, fiind de sorginte aristocrată. Mama lui Lady Di, Ruth Sylvia Roche Baronesă Fermoy era o apropiată a mamei Reginei Elisabeta şi totodată confidenta acesteia. Regina Mamă a murit cu doi ani înaintea Prinţesei Diana, dar la acea vreme cele două nu-şi mai vorbeau. Viitoarei soţii a lui Charles nu prea i-a plăcut şcoala, ba chiar a rămas repetentă în clasa zero, fiind nevoită să repete anul.

Diana a urmat cursurile şcolii de fete West Heath, în aceeaşi generaţie cu actriţa Tilda Swinton. După ce a terminat primul semestru la şcoala Chateau D’Oex în Elveţia, Diana s-a întors la Londra, unde împărţea un apartament cu încă trei prietene. A început să lucreze ca bonă pentru o doamnă numită Mary Robertson. A și dezvăluit cu cât a fost plătită.  

Citește continuarea aici!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: