Vincent Cassel, 53 de ani, a ajuns la urgențe după un accident rutier în care a fost implicat. Actorul a căzut, miercuri, de pe scuter în apropierea satului francez Arbonne și a suferit mai multe răni la față, brațe și piept. Conform The Mirror, care citează un martor ocular, accidentul a avut loc într-o zonă deluroasă, cu serpentine și puțin a lipsit ca actorul din ”Westworld” să nu ajungă într-o râpă.


Vincent Cassel, 53 de ani, a ajuns la urgențe după ce a suferit un accident în timp ce mergea cu scuterul într-o zonă deluroasă. Viața i-a fost salvată de casca fără de care nu pleacă la drum. El este internat la PolyClinique d’Aguilera, din Biaritz, Franța și se află sub tratament. Joi seara le-a transmis celor 1,1 milioane de fani că ”este viu” și le-a mulțumit pentru că și-au exprimat îngrijorarea. Actorul francez Vincent Cassel, fostul soț al Monicăi Bellucci, în vârstă de 53 de ani, a devenit tată pentru a treia oară în 2019. El și partenera lui de viață, modelul Tina Kunakey, în vârstă de 23 de ani, au o fetiţă, Amazonie, de aproape un an. Conform sursei citate, Vincent Cassel urmează să fie operat la față și are mai multe copci în zona pomeților.

Citește și:

Pe covorul roșu la o lună după ce a născut. Soția lui Vincent Cassel arată demențial

Ce frumoasă s-a făcut fiica lui Vincent Cassel şi a Monicăi Bellucci! Deva abia a împlinit 14 ani

Vincent Cassell a fost însurat cu Monica Bellucci până în 2013

Purtătorul de cuvânt al actorului francez a refuzat să facă alte comentarii cu privire la starea lui de sănătate. Actorul francez care a jucat inclusiv în ”Ocean Twelve” (2004) s-a însurat în 2018 cu fotomodelul Tina Kunakey, în apropierea orașului francez Bidart. El are două fiice din mariajul cu Monica Bellucci, Deva de 15 ani și Leonie, de 10 ani. Căsnicia lor a durat 14 ani și s-a încheiat de comun acord în 2013.

Loading...