Filmele de Crăciun pe care le poți vedea în 2020 pe Netflix sunt pentru toate gusturile, dar și pentru toate vârstele. Anul acesta, pentru că pandemia de Covid ne ține mai mult în casă, platforma de straming ne-a pregătit multe surprize cu și despre Moș Crăciun. Iată ce poți viziona în această perioadă din an!


Filme de Crăciun 2020 pe Netflix. Cele mai vizionate pelicule de sărbători 

Anul acesta, Netflix a pregătit o serie de filme care pot fi văzute împreună cu întreaga familie în preajma sărbătorilor de iarnă. Moș Crăciun pare a fi mai prezent ca oricând spre bucuria celor mici care vor fi fericiți să-l fericiți să-l vadă atât în filme artistice dar și desene animate. 

Moș Crăciun în misiune

Alain Chabat regizează această comedie de Crăciun în care și joacă. Cu Audrey Tautou și Golshifteh Farahani. Spiridușii Moșului s-au îmbolnăvit, iar acesta caută un leac înainte de Crăciun, dar aterizarea de urgență la Paris îi complică planurile.

 

 

Cronicile Crăciunului, partea I

După ce accidentează din greșeală sania Moșului, doi frați muncesc toată noaptea ca să salveze Crăciunul, alături de un Sf. Nicolae bine informat și foarte direct. Kurt Russell joacă în acest film semnat de realizatorii „Singur acasă” și ai primelor trei filme „Harry Potter”.

 

Cronicile Crăciunului, partea a doua 

Un film în care Moș Crăciun este interpretat de Kurt Russell, iar doamna Crăciun… chiar de soția lui, Goldie Hawn! Este a doua parte a peliculei de succes The Christmas Chronicles, din 2018.Au trecut doi ani de când Kate (Darby Camp) și fratele ei, Teddy Pierce (Judah Lewis), au salvat Crăciunul. De atunci s-au schimbat multe. Kate a devenit între timp o adolescentă cinică și acum își petrece Crăciunul fără prea mare tragere de inimă la Cancun, împreună cu noul iubit al mamei sale și cu Jack (Jahzir Bruno), fiul acestuia. Nefiind dispusă să accepte această versiune de familie, Kate decide să fugă. Însă, atunci când magicul și misteriosul Belsnickel amenință să distrugă Polul Nord și să termine cu Crăciunul pentru totdeauna, Kate și Jack pornesc pe neașteptate într-o nouă aventură cu Moș Crăciun (Kurt Russell). Regizat de Chris Columbus (Singur acasă, Harry Potter), care semnează și scenariul, CRONICILE CRĂCIUNULUI: PARTEA A DOUA este un film de aventuri emoționant și plin de umor, care aduce spiritul sărbătorilor întregii familii.

 

Klaus

Într-un oraș rece și întunecat, un poștaș egoist și un fabricant ursuz de jucării devin amici neașteptați și aduc bucuria de care localnicii au atâta nevoie.      

Un film de Oscar de la coautorul peliculei „Sunt un mic ticălos”. Cu Jason Schwartzman, J.K. Simmons și Rashida Jones.

 

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

Un film perfect de văzut cu toată familia. Presărat cu magie și aventură! La zeci de ani după ce a fost trădat de ucenicul său, un fabricant de jucării cândva fericit își regăsește speranța atunci când nepoata sa curioasă apare în viața lui.

 

Holidate

Un film nou din 2020, în care rolurile principale sunt jucate de Emma Roberts și Luke Bracey. Un film amuzant, perfect pentru adolescenți, dar și adulți.

 

Operation Christmas Drop 

Actrița Kat Graham, care deja ne-a obișnuit cu rolurile din filmele de Crăciun, este din nou eroină într-un film de sărbători. Era imposibil ca acesta să nu intre pe lista ”filme de Crăciun de văzut în acest an”.

 

The Princess Switch: Switched again

Actrița Vanessa Hudgens revine pe micile ecrane într-un nou film de sărbători: partea a doua a filmului de succes ”The Princess Switch”, din 2019.

 

Dolly Parton’s Christmas on the Square 

Dacă sunteți fanii stilului musical, acest film este exact ce vă trebuie! Cu Dolly Parton în rolul principal, această peliculă încheie lista ”filme de Crăciun 2020”.

  

 
 
Loading...
Citeste tot despre: