Solista, care este jurată şi la X Factor de la Antena 1, va avea parte de o super surpriză pe 7 decembrie, când va urca pe scena Sălii Palatului. Delia a fost solicitată să cânte în desciderea unei soliste cunoscute.


Este vorba de Indila, cea care cântă deja celebrele piese „S.O.S” şi „Derniere Danse”, care va urca pe scena Sălii Palatului pe 7 decembrie. Delia (32 de ani) a fost aleasă să cânte în deschiderea concertului celebrei soliste şi este nerăbdătoare. „Sunt foarte încântată de concertul din deschiderea Indila. Echipa ei de management m-a ales să cânt în deschidere cu bandul meu mirific. Abia aştept evenimentul pentru că, printre altele, este la Sala Palatului, unde o să am şi eu concert pe 13 martie şi o să fie un fel de pregătire a ceea ce urmează”, ne-a mărturisit Delia.

 

Delia va cânta pe 13 martie la Sala Palatlui iar concertul se va numi “Pe aripi de vânt”, la fel ca videoclipul piesei pe care l-a lansat de curând. Solista pregăteşte o mulţime de surprize pe care le va deconspira la monentul potrivit. Evenimentul va începe de la ora 20.00 iar cu acest cest prilej Delia va lansa o altă piesă dar şi un album nou.

Loading...