Lidia Buble este dependentă de muzică! E blondă, frumoasă şi are o voce superbă. Lidia (21 de ani) e artista care a cunoscut un succes răsunător o dată cu melodia "Simţim la fel". Cu toate acestea, în viaţa reală, cântăreaţa nu şi-a găsit încă jumătatea.


Lidia Buble a fost descoperită de către Adi Sînă (37 de ani) şi este una dintre cele mai noi apariţii de pe piaţa muzicală românească, având, până acum, două piese: “Kamelia”, cu Akcent, şi "Simţim la fel", primul ei single. Deşi este foarte iubită, artista a declarat că nu are încă un iubit.
"Nu am iubit. Nu am fost pusă în acest impas, să văd dacă pot avea şi relaţie, si carieră. Momentan, atenţia mea este atribuită muzicii. Chiar dacă ar veni un bărbat să îmi spună că îmi ia casă şi maşina, nu mă pot bucura de ce mi se întâmplă, capul meu e tot acolo. E ca un drog, te gândeşti la următoarea piesă.”, a mărturisit Lidia Buble pentru Kanal D.

Cât despre succesul ei în muzică, acesta a venit pe neaşteptate:

“Succesul a explodat la mine, încă sunt în starea de soc, nu îmi revin. Am fost la Adi Sînă printr-o recomandare. M-a luat la mişto şi m-a pus să îi cânt. Avea un demo şi am încercat să îl cânt. A fost o singură variantă şi a rămas piesa. Când o ascult, mi se ridică părul. E ciudat să mă aud", a adăugat artista pentru aceeaşi emisiune.

buble.jpg

lidia buble viata personala timp iubit
Frumoasa blondă nu are timp pentru viaţa personală
Foto: Captură Kanal D

Lidia Buble a devenit star în anul 2013. Este fată de preot şi a crescut într-o familie numeroasă, având zece fraţi, alături de care a dus o viaţă modestă, în Deva. Până să ajungă solistă, Lidia Buble a fost nevoită să lucreze ca bonă pentru şase copii şi chiar să vândă maşini. Azi, însă, culege roadele muncii sale, căci îşi poate ajuta familia.

 

 
 
Loading...