Înconjurat de alţi tipi “supăraţi”, aşa-zişii “”băieţi răi”, Uddi devastează camera iubitei care l-a dezamăgit! Totul se întâmplă în cel mai recent videoclip al solistului care a devenit celebru realizând featuring-ul cu Delia, la piesa “Ipotecat”.


Au spart un televizor imens, au vandalizat încăperea iubitei cu bâta, au pictat pe pereţi, au stricat un computer, au turnat apă pe el, au rupt canapele şi lustre, au răsturnat mobila, au dat foc la hainele şi aşternuturile iubitei! Toate acestea s-au întâmplat la filmările care au avut loc pentru cel mai recent videoclip al lui Uddi, "Adam şi Eva".

udi_2.jpg

uddi piesa imagini agresiune violenta
Videoclipul "Adam şi Eva" al lui Uddi a fost filmat în studiourile din Buftea
Foto: Captură Youtube

Vezi imagini incendiare în "Making of"-ul pentru piesa "Adam şi Eva"

Povestea clipului relevă un subiect serios, dar spus într-un mod amuzant. Un el care descoperă că iubita îl înşeală, iar el şi prietenii săi distrug orice urmă a iubirii. In final, Uddi şi amicii lui eliberează casa fostului cuplu, transformând-o într-un loc de distracţii pentru gaşca de prieteni.

După ce a cucerit topurile muzicale alături de Delia, cu hitul “Ipotecat”, Uddi revine cu un single solo, “Adam şi Eva”, o piesă care vorbeşte despre relaţii, nepotriviri, violeţă şi indiferenţă, o poveste de viaţă şi, în acelaşi timp, un apel către latura bună din noi.

Uddi a colaborat cu artişti consacraţi ai muzicii româneşti, precum Delia ("Ipotecat"), What’s Up ("Scumpa domnişoară") sau Randi ("Prietena ta"), iar muzica sa cu influenţe raggae îi reflectă personalitatea amuzantă.

udi_delia.jpg

uddi piesa imagini agresiune violenta
Uddi a colaborat cu artişti consacraţi ai muzicii româneşti, printre care Delia
Foto: Captură Youtube
 
 
Loading...