Lume bună joi, 19 aprilie, la cinematograful din mall Băneasa, acolo unde a avut loc premiera de gală a filmului “The Wanderers - Vânătorul de spirite”, cu Armand Assante în rolul principal şi regizat de Dragoş Buliga. Coincidenţa a făcut ca în acelaşi timp cu premiera filmului, actorul să apară şi în episodul din “Las Fierbinţi”, difuzat de PRO TV, de la 20.30, aşa că starul de la Hollywood a fost în două locuri deodată.


Foarte multe vedete au ţinut să fie prezente joi seara, la premiera peliculei “The Wanderers - Vânătorul de spirite”. Regizorul Dragoş Buliga, cel care lucrează şi pentru serialul “Las Fierbinţi”, de la Pro TV, a fost prezent la eveniment alături de Armand Assante (68 de ani), actorul din rolul principal, dar şi alături de producătorul Andrei Boncea. La evenimentul cu covor roşu, şampanie şi panou oficial au fost invitate nenumărate vedete de televiziune, dar mai ales actori de top. Radu Vâlcan, Răzvan şi Irina Fodor, George Mihăiţă, Emilia Popescu, alături de fiica sa, actorii care au jucat în serialele “Atletico Textila” şi “Ai noştri”, dar şi Ducu Ion şi Ioana Blaj, Iuliana Marciuc cu fiul, Irinel Columbeanu şi Cătălin Căţoiu au fost prezenţi la proiecţia de gală a peliculei.

dsc_7750.jpg

Armand Assante, The Wanderers, Las Fierbinti, premiera, proiectie de gala, Andrei Boncea, Adrian Vancica, Constantin Dita, Cuzin Toma
irinel Columbeanu, alături de Cătălin Căţoiu
foto: Laurenţiu Obae/OK!

Nu au lipsit nici actorii din serialul “Las Fierbinţi”, care în acelaşi timp apăreau şi la PRO TV, în episodul în care invitat special a fost însuşi Armand Assante. Mihai Bobonete (Bobiţă) şi Mihai Mărgineanu (Ardiles) au venit cu soţiile, Ecaterina Ladin (Dalida) a venit cu soţul direct de la repetiţiile pentru musical-ul “Mamma Mia”, la fel ca şi colega ei, Liliana Mocanu, care sosea de la teatru, iar Adrian Văncică (Celentano), Mihai Raiţ (Dorel), Cuzin Toma (Firicel) şi Constantin Diţă (Giani) au socializat cu toată lumea şi au fost în formă. Actorii din “The Wanderers - Vânătorul de spirite” au fost şi ei prezenţi, printre care Raluca Aprodu, Ho Jae Sun, Lior Ashkenazi, Răzvan Vasilescu, Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Bogdan Nechiform, Cătălin Căţoiu sau Ana Maria Bucura. După vizionarea de gală, toţi invitaţii au mers să petreacă într-un club din Bucureşti. Pelicula intră de azi în cinematografele din toată ţara.

  • Armand Assante
  • Adrian Vancică
  • Codin Maticiuc
  • Constantin Diţă
  • Ecaterina Ladin
  • Iuliana Marciuc
  • Mihai Mărgineanu şi Mihai Bobonete
  • Premiera filmului "Vânătorul de spirite"
  • Radu Vâlcan
1/9

Tot ce trebuie să ştii despre film

Regizat de Dragoș Buliga și bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, “The Wanderers- Vânătorul de spirite” este povestea unui american, Louis (Armand Assante), un fost vânător faimos de spirite ieșit la pensie, depășit de vremurile actuale, care împreună cu un jurnalist, Robert (Lior Ashkenazi), ajunge într-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povești sângeroase petrecută în castelul Zalesky. Ghid le este o româncă frumoasă, care aspiră la meseria de jurnalist (Raluca Aprodu) și care are în grijă și o echipă de coreeni în căutarea unui subiect senzațional pentru un reality-show (Bae Junghwa şi Sun Hojae). În Transilvania, vânătorul de vampiri ajunge să înfrunte una dintre cele mai mari provocări ale vieții sale, în confruntarea cu un trecut care îi este familiar. Distribuția mai include actorii români (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remeș, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleonț), dar și pe Branko Duric, un celebru actor și muzician bosniac, în rolul lui Igor.

 
 
Loading...