Ani la rând au trăit pe platourile de filmare ale telenovelelor românești produse de ACASĂ, PRO TV sau Kanal D. Acum, însă, multe dintre actrițele pe care le-ați văzut în producțiile lacrimogene au semnat contracte pentru filme de lung metraj. Și nu oricum, ci cu condiția de a renunța la haine.


S-au dus vremurile când se filma pe bandă rulantă în studiourile din Buftea, pentru seriale „siropoase”. Anul acesta, vom avea ocazia de a vedea în cinematografe două dintre actriţele abonate la telenovele. Alina Grigore (31 de ani), cunoscută din producţii precum „Om sărac, om bogat” (2006), „Îngeraşii” (2008) şi „Aniela” (2010) joacă un rol principal în filmul „Ilegitim”, regizat de Adrian Sitaru, unde i-a avut colegi pe Adrian Titieni, Robi Urs dar şi Bogdan Albulescu, soţul ei. Pe afișul acestui film, Alina Grigore apare goală, semn că și la filmări a fost fără inhibiții...

„Ilegitim”, film apreciat și la Berlinale

Cea de-a doua actriţă pe care o veţi revedea foarte sexy, de data aceasta într-o comedie, este Diana Roman (24 de ani). Tânăra a devenit cunoscută după ce a jucat în telenovela „Îngeri pierduţi” (ACASĂ, 2012) şi în serialul „Fetele lui Domn’ profesor” (Kanal D, 2014). Pe posterul de prezentare al filmului „Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, Diana și-a dezvelit sânii, așadar o vom putea urmări în scene de-a dreptul „fierbinți”. Producția este continuarea filmului „Minte-mă frumos” din 2012, este regizat de Iura Luncaşu și va avea premiera la 1 aprilie. Cea de-a doua parte a comediei este o nouă colaborare între Iura Luncașu (cunoscut pentru seriale tv de succes precum „Deschide ochii”) și scenaristul Adrian Lustig („Nuntă Mută”, „Poker”, „O poveste de dragoste, Lindenfeld” și „Funeralii fericite”). Din distribuție, mai fac parte Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Coca Bloos, Adriana Trandafir, Emilian Oprea, George Pişteranu, Pavel Ulici, Nicoleta Hâncu, Alexandru Unguru, Aida Economu și Sorin Miron. Vor avea apariții speciale și Viorel Lis, și Codin Maticiuc, şi Virgil Ianţu.

Așa arată posterele celor două producții

postere_actrite_telenovele_goale.jpg

diana roman sexy alina grigore
„Minte-ma frumos în Centrul Vechi” se va lansa la 1 aprilie, iar „Ilegal”, la 18 martie
colaj: Click!
 
 
Loading...