Adelina Pestrițu a fost din nou în focurile pregătirilor! Fosta prezentatoare TV și-a serbat ziua de naștere, motiv pentru care s-a pus din timp pe planificat și pe căutat locații. Se pare că astrele i-au surâs vedetei, având în vedere că a găsit o sală de evenimente pe placul ei, care a impresionat-o atât de tare, încât a decis că își dorește să organizeze și nunta ei cu Virgil Șteblea tot acolo.


După ce a primit multe laude pentru modul în care a organizat botezul fetiței ei, micuța Zenaida, Adelina Pestrițu a prins experiență și curaj să se ocupe personal de cât mai multe evenimente. Următoarea mare petrecere în calendarul Adelinei este chiar ziua ei de naștere, astfel că vedeta poate să-și pună din nou în practică toate ideile, atunci când vine vorba de organizare.

Cum a arătat locația în care și-a organizat Adelina Pestrițu ziua de naștere

Adelina a împlinit 32 de ani pe 2 februarie, sâmbătă, o zi perfectă pentru a da o petrecere exact așa cum se cuvine. Vedeta a pus la punct toate detaliile organizatorice din timp, acestea implicându-i și pe invitați. Adelina Pestrițu a dezvăluit că la petrecere urmează să ajungă în jur de 200 de invitați, iar în ceea ce privește locația aleasă, proaspăta mămică s-a lăsat cucerită de aceasta, dorind ca pe viitor să organizeze și nunta tot acolo. 

adelina-pestritu-botez-fetita.jpg

Adelina Pestrițu, la botezul fetiței ei
Foto: Instagram

Adelina Pestrițu, petrecere cu 200 de invitați 

„Am spus sute pentru că și de data aceasta estimez că vor fi în jur de 150-200 de prieteni lângă mine. Locația mi-am dorit să fie una elegantă, primitoare, spațioasă și cu mâncare delicioasă. Dar mai ales, să mi se permită redecorarea completă a sălii. Nu pentru ca n-ar fi una potrivită, ci din simplul fapt că eu întotdeauna am o altfel de viziune asupra evenimentelor pe care le organizez și îmi doresc să prindă o notă de poveste, să facă totul parte dintr-o singură temă și coloristică.

adelina-pestritu-locatie-zi-de-nastere2.jpg

Locația unde Adelina Pestrițu și-a organizat ziua de naștere și dorește să planifice și nunta
Foto: Instagram

Decorul, mesele, aranjamentele, scena, luminile, tacâmurile, meniurile, lumânările, aranjamentele pe mese, candy-bar-ul, photo-corner-ul, absolut toate să aibă o legătură între ele și cu povestea din capul meu. 

adelina-pestritu-farfurii-personalizate2.jpg

Adelina Pestrițu a avut la ziua de naștere farfurii personalizate, așa cum se procedează la nuntă
Foto: Instagram

Probabil tot aici vom face și nunta când va fi cazul, dar până atunci vreau să vă mai povestesc puțin despre petrecerea de weekend-ul următor. Evident că n-am putut sta liniștită și împreună cu fetele… am pus la cale un decor de vis pe care abia aștept să vi-l prezint. Aceeași poveste. Schimbăm mesele, scaunele, redecorăm sala”, a explicat Adelina în mediul online. 

Cum a arătat tortul supraetajat de la petrecere

Adelina Pestrițu pune mult preț pe lucrurile foarte elegante și speciale, iar tortul de petrecere nu a fost o excepție. Vedeta a avut parte de un tort, cum numai în filme s-a mai văzut. Nu doar ca a fost supraetajat, dar Adelina Pestrițu s-a bucurat de extravaganță la capitolul tort. Mai multe vedete au filmat momentul în care ea a tăiat tortul și au publicat videoclipurile pe rețelele de socializare, urându-i «La mulți ani» Adelinei. 

toort-pestritu.jpg

Adelina Pestrițu a avut parte de un tort extravagant
Foto Instagram

Cine va întreține atmosfera petrecerii

Deși nu s-a hotărât încă în privința ținutei pe care o va purta, Adelina este convinsă în privința artiștilor care îi vor înveseli ziua de naștere.  „Desigur că în afară de decorațiuni, mâncare, servire, lumini ambientale și ținute de gală, avem nevoie și de artiști care să întrețină atmosfera toată noaptea. Am ales Taraful din Clejani pentru că Viorica alături de toți ai ei este super pricepută într-ale cântatului și nu numai, dar și formația Pindu alături de Ansamblul Iholu din Constanța. Invitații mei merită o atmosferă de vis, așa că nu puteam să nu mă gândesc la fiecare detaliu în parte. 

Abia aștept ziua de sâmbătă să ne distrăm pe cinste și să vă arăt poze de la petrecere. Revin să vă prezint și ținuta mea de sâmbătă. Încă n-am ales cu ce o să mă îmbrac. Încă sunt în căutare de ceva spectaculos. Cum o găsesc, promit să o vedeți și voi”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul personal.

adelina-pestritu-zi-de-nastere-surpriza.jpg

Adelina Pestrițu, surprinsă de prieteni cu tort și șampanie
Foto: Instagram

Ce surprize a primit Adelina Pestrițu de ziua ei de naștere

Adelina Pestrițu este răsfățata zilei! Vedeta a fost în centrul atenției de dimineață până seara, bucurându-se de multe surprize și urări din partea prietenilor, a admiratorilor și, bineînțeles, a iubitului ei, Virgil Șteblea.

adelina-pestritu-cizme.jpg

Cadoul primit de Adelina Pestrițu din partea iubitului ei, cu ocazia zilei sale de naștere
Foto: Instagram

Iubitul vedetei i-a cumpărat acesteia o pereche de cizme marca Alexandre Vauthier, un celebru creator ale cărui piese sunt purtate și de celebra Rihanna. Cizmele Adelinei au costat în jur de 1.000 de euro. Înainte de grandiosul cadou, Virgil și câțiva prieteni au surprins-o pe Adelina acasă, cu tort și șampanie. 

 
 
Loading...