Costumul de baie e un accesoriu indispensabil vedetelor noastre chiar și iarna, pe zăpada. În acest sezon, Rocsana Marcu a deschis seria fotografiilor în care apare sumar îmbrăcată și desculță, deși pe jos s-a așternut un strat generos de nea, iar bruneta a venit și ea tare din urmă cu o imagine de la Poiana Brașov, unde temeperaturile în termometre au coborât mult sub pragul înghețului.


A devenit o modă și la noi ca în fiecare iarnă, vedetele noastre să apară în imagini sexy în costum de baie pe zăpadă. Nu înregistrăm o premieră, ci vorbim doar de o continuitate. În anii trecuți, Raluka și Ana Baniciu, dar și Cristina Șișcanu și-au expus formele pentru câteva minute în zăpadă îmbrăcate ca pe plajă. 

siscanu_costum_de_baie.jpg

cristina siscanu costum de baie
Cristina Șișcanu, la începutul anului 2019
foto: arhiva personală

Anul acesta, trendul dat încă din 2015 de Kim Kardashian, care a apărut pe ger într-un costum de baie cu blană, a fost continuat de Rocsana Marcu.

rocsana_marcu.jpg

rocsana marcu balcon zapada
Rocsana Marcu, pe balcon în costum de baie
foto: arhiva personală

Zilele trecute, blondina, care s-a retras din televiziune de ceva timp, a ieșit pe terasa hotelului într-un costum de baie roz bombon, iar duminică seara a venit rândul Adelinei Pestrițu.

Adelina Pestrițu cu soțul și fetița, pe pârtie

Aflată în vacanță cu soțul Virgil Șteblea și fetița ei Zenaida la Poiana Brașov, vedeta a îmbrăcat un costu de baie negru pe care l-a accesorizat cu o pereche de apreschiuri la modă într-o nuanță de auriu.

adelina_sot_si_fetita.jpg

adelina pestritu virgil steblea si fetita
Adelina Pestrițu, Virgil Șteblea și Zenaida, pe pârtie la Poiana Brașov
foto: arhiva personală

„Mi-a vauzt cineva paltonul?”, și-a întreabat Adelina fanii de pe Instagram. Vedeta însă nu l-a dat însă și posibilitatea de a-i răspunde. Ea și-a a închis rubrica de comentarii, conștientă fiind probabil de reacțiile care nu ar fi fost pe placul ei după așa o apariție îndrăzneață.

Chiar și așa, bruneta nu a scăpat de comentarii. Fanii nu au ratat ocazia de a o „taxa” pe vedetă la următoarea postare. „Bine că te-ai îmbrăcat, mă gândeam tot la tine să nu cumva să recești”, este replica ironică a unui urmăritor. 

 

Citește și:

 

Anamaria Ferentz se bucură de iarnă alături de noul ei iubit tinerel! S-a pozat dezbrăcată, în zăpadă

Viorela Filip, în costum de baie, la 38 ani! Iată de ce i se spunea femeia-clepsidră

 

Loading...