Lipsa concertelor pe pandemie i-a băgat pe mulți dintre artiștii români în faliment. Odată cu începrea vaccinării, a venit și mult dorita relaxare. Mai precis, cluburile buucreștene au fost luate cu asalt de către petrecăreți, care au chemat la chefurile lor cei mai în vogă artiști.


Maneliștii au fost la mare căutare, iar Adrian Minune a avut petreceri în ultima perioadă cu duiumul. Așadar, au curs chefurile ca în vremurile bune pentru vestitul manelist, dar și amenzile, pentru că restricțiile anti-covid nu au fost ridicate de către autorități. Polițiștii au dat amenzi cu duiumul pentru nerespectarea regulilor impuse de pandemie. Manelistul a primit și el mai multe amenzi, pe care le-a achitat însă fără să comenteze. “Am plătit amenzile care trebuiau plătite. Atunci când încalci regulile, vorba aceea, ai greșit, ai plătit. Eu am plătit amenda în seara aia, când m-au prins la clubul unde era și Bianca Drăgușanu. După aceea a vrut polițistul sa facă poza cu mine. Am stat și la poză. Am plătit 20 de amenzi până acum în valoare de 3.000 de lei”, a declarat manelistul, pentru Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, la Antena Stars.

Citește și:

Bianca Drăgușanu a dat Poliția în judecată pentru amenda primită în club: "E abuzivă și aberantă"

Adrian Minune nu se teme de virus și spune că va continua să meargă să cânte la petreceri, chiar dacă asta înseamnă să plătească toate amenzile primite. “Ne-a afectat pandemia. N-am mai cheltuit ca înainte, am și împrumutat bani. Nu m-am vaccinat, dar dacă se impune, o s-o fac. Nimeni din familia mea nu s-a vaccinat“, a mai spus manelistul.

 
 
Loading...