Aparenţele înşală. Chiar dacă au tot fost văzuţi împreună, Adrian Mutu şi Alexandra Dinu nu au îngropat securea războiului nici la 13 ani de la divorţ. Fosta soţie a ”Briliantului” a apelat la judecători şi a obţinut aprobare pentru a-l executa silit pe fotbalist!


Alexandra Dinu (35 de ani)  tace şi face. Frumoasa actriţă a depus la Judecătoria Sectorului 1, la sfârşitul lunii trecute, o cerere pentru executarea silită a fostului ei soţ, Adrian Mutu (37 de ani). Şi, în numai câteva zile, magistraţii au şi luat o decizie. I-au dat dreptate Alexandrei Dinu, lăsându-l pe Adrian Mutu fără nici o cale de atac.

mutumare77678.jpg

Adrian Mutu

Până la acest demers, care arată clar că cei doi nu au putut să ajungă la o înţelegere fără a se apela la judecători, perioada tensionată dintre Alexandra Dinu şi Adrian Mutu părea că este de domeniul trecutului. Cei doi au tot fost văzuţi împreună, iar Alexandra Dinu chiar a declarat nu demult că ţine legătura cu fostul ei soţ, mai ales că au un fiu împreună, pe Mario, care are 14 ani. După ce povestea lor de iubire s-a terminat, fosta soţie a ”Briliantului” s-a ocupat de creşterea băiatului, dar şi de cariera ei. S-a stabilit în Italia, unde este extrem de apreciată ca actriţă şi model. Adrian Mutu a făcut tot posibilul să facă parte din viaţa lui Mario şi a celorlalte două fiice pe care le are cu frumoasa dominicancă Matos, originară din Republica Dominicană.

cucopii8787687.jpg

Mario (13 ani), fiul celor doi, a rămas în grija mamei după divorțul părinților, fiind crescut în Italia

Nu se ştie  în ce fel contribuie la creşterea celor două fete, însă lui Mario trebuia să-i plătească lunar o pensie de întreţinere de 5.000 de euro. Şi asta din 2007, când el şi Alexandra Dinu au renunţat la războiul declanşat în instanţă şi au ajuns la o înţelegere, iar suma pe care i-o plătea atunci fiului său s-a dublat, ţinând cont de veniturile fotbalistului erau atunci foarte mari.

facsimil87878.jpg

Alexandra Dinu, prima soţie a lui Adrian Mutu, a obţinut în instanţă aprobarea de a-l executa pe Adrian Mutu, care se pare că nu şi-a onorat obligaţiile legate de pensia alimentară

Lucrurile s-au mai schimbat, iar Adi „munceşte” acum în România, la ASA Tg Mureş, pentru 10.000 de euro pe lună, bani pe care însă i-ar primi abia la finalul campionatului, dacă îşi atinge obiectivul. El a venit ca jucător, însă  îşi doreşte să fie antrenor.

E la a treia căsnicie și are trei copii

Fotbalistul Adrian Mutu și-a unit destinele chiar în prima zi a acestui an cu Sandra Bachici, în vârstă de 22 de ani, pe o plajă din Cuba. Mutu i-a făcut o surpriză iubitei sale, cu care avea o relație de aproximativ 10 luni, și, după ce a făcut toate pregătirile pentru ceremonie,  a cerut-o de soție pe plajă. Totul s-a desfășurat în prezența perechii care i-a însoțit în vacanța din Cuba, portarul Eduard Stăncioiu și a soției sale. 

sandra76767.jpg

A treia soție, Sandra

Pentru Mutu aceasta este a treia căsătorie, după cea cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, și cea cu Consuelo Matos, cu care are două fete. Cu Alexandra a stat însurat doi ani, între 2001 și 2003, iar cu Consuelo 10 ani, între 2005 și 2015.

A câştigat 20 de milioane de euro din fotbal

În întreaga sa carieră, doar din salariile pe care le-a avut la echipele la care a evoluat, „Briliantului” i-au intrat în conturi peste 15 milioane de euro. Cel mai mare contract l-a avut la Chelsea (3 milioane de euro pe sezon), însă Mutu a luat bani frumoşi şi de la Fiorentina, formaţie pentru care a jucat cinci stagiuni cu un salariu de 1,6 milioane de euro pe an. Bineînţeles, Adi Mutu s-a bucurat şi de alte prime sau bonusuri de performanţă, urcând astfel suma aproximativă câştigată din fotbal undeva în jurul a 20 de milioane de euro.

loading...
Loading...