Prin clipe de groază trece acum violoncelistul Adrian Naidin (42 de ani), după nenorocirea de miercuri, când a sărit pe geamul locuinţei sale, speriat de intervenţia în forţă a ofiţerilor antidrog.


Artistul se află la Spitalul Elias, cu multiple fracturi, însă cel mai grav afectată îi e mâna cu care îşi câştiga pâinea, adică cea cu care mânuia arcuşul. El şi-a anulat concertele din perioada următoare, asta însemnând o pagubă de 80.000 €.

Contactat de Click!, impresarul artistului, Ionuţ Pavel, ne-a explicat: “E la terapie intensivă, sedat. Atunci când vrea să vorbească la telefon, pune pe cineva să îi tasteze numărul, pentru că are probleme cu mâna stângă. Are distruse două oase în interiorul palmei. Îi afectează rău cariera, şi-a amânat toate concertele pentru următoarele trei luni. El ia pe concert între 1.500 şi 3.000 euro. Deci vă gândiţi câţi bani a putut pierde?”.

”O patrulă de intervenţie mascată a Poliţiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greşit uşa, deci au spart-o şi au intrat peste mine. Fiind luat din somn, şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj”, scria, pe Facebook, Adrian Naidin.

 
 
Loading...