În buricul Bucureştiului, la un salon exclusivist, vedetele masculine cu nume sonore din sport şi muzică se ferchezuiesc mai ceva decât cucoanele. Click! a aflat cum se comportă la manichiură, pedichiură şi frizerie cei mai pretenţioşi clienţi-VIP.


Când îi vezi sunt ca scoşi din cutie, tunşi, raşi, frezaţi, costumaţi ca la Hollywood, nu se poate să nu te întrebi câte ore zăbovesc în faţa oglinzii. Noi am găsit “cuibuşorul” în care se fac gigea domnii mondeni din România, un salon de înfrumuseţare din zona Perla, din Bucureşti, înfiinţat în 1999. 

ploiesteanu_85624895.jpg

salon, bucuresti, vedete, frizerie
Nelu Ploieşteanu (64 de ani): „Vine la trei săptămâni pentru manichiură şi pedichiură. Nu se consideră metrosexual, însă îi place mult să fie aranjat, pentru că dânsul are în permanență contact cu publicul”.

Inedit este că aici domnilor nu li se tund, nu li se pensează şi nu li se rad sprâncenele, ca în alte saloane de fiţe, acestea fiind considerate simbol al virilităţii. Preţurile sunt medii, 50 de lei manichiura sau pedichiura şi 110 lei un tuns, spălat şi bărbierit. 

dodel-8574965325.jpg

salon, bucuresti, vedete, frizerie
Cristian Tănase (Dodel, 28 de ani): “Fotbalistul vine la două săptămâni, îşi lasă barbă, dar şi-o tunde foarte repede. Îi place să fie aranjat, la cămaşă şi la cravată”.

Click! a aflat de la persoane de încredere ce pretenţii au clienţii-VIP care trec pe acolo. De exemplu, Cătălin Măruţă (37 de ani) cere mereu servicii complete, tuns, spălat, masaj, frecţie, aranjat, iar barba şi-a lăsat-o să crească la sugestia specialiştilor de acolo.

La fel de meticuloşi cu propria înfăţişare sunt şi: solistul Nelu Ploieşteanu şi fotbaliştii Cristian Tănase şi Adrian Mutu.

Anul ăsta te bălăceşti cu costumul de baie pentru barbă

casca-barba-89657435.jpg

casca, baie, barba
Invenţia a fost făcută pentru cei obsedaţi să-şi protejeze barba

Firma britanică Great North Swim a lansat recent un costum de baie cu totul aparte. Acesta include o cască pentru protecţia părului şi a bărbii. Accesoriul este de mare preţ pentru bărbaţii obsedaţi să-şi îngrijească podoaba de păr facială. Barba, care este la mare modă în ultima vreme, este foarte bine protejată datorită noului costum. Casca acoperă barba şi mustaţa, lăsând liberă numai gura celui care o poartă.

 
 
Loading...