Toată lumea s-a întrebat din ce mai trăieşte Cristian Boureanu după ce a ieşit din puşcărie. Nu se ştie ce afaceri învârte, dar şi-a uimit apropiaţii după ce şi-a permis o achiziţie extrem de scumpă: un apartament în valoare de 380.000 de euro, unde s-a mutat cu iubita tinerică, Laura Dincă.


În 2018,  DNA a pus sechestru pe averile mai multor politicieni, printre aceştia aflându-se şi fostul deputat PNL Cristian Boureanu (46 de ani). Culmea, după acest episod, acesta a făcut o achiziţie imobiliară de lux, fapt care i-a intrigat pe unii care s-au întrebat ce afaceri mai are Boureanu.

l2.jpg

Cristi Boureanu şi Laura Dincă s-au mutat în apartamentul de lux chiar înainte de Sărbătorile de Iarnă
Foto: Blitz

 

Răspunsuri nu s-au găsit, însă Click! a aflat mai multe detalii în legătură cu noua locuinţă achiziţionată în Floreasca. Până anul trecut, Boureanu a locuit într-un apartament din sectorul 6, pe Calea Plevnei, care valora 150.000 de euro.

Se pare că acesta l-ar fi vândut pentru a cumpăra unul de lux în Floreasca. Noua locuinţă valorează 380.000 de euro, iar fotoreporterii Click! au primele imagini cu blocul în care fostul politician s-a mutat.

Din catalogul de prezentare, camerele beneficiază de luxul pe care îl vezi doar la locuinţele din străinătate, este dotat cu loc de parcare şi pază.

l34-actu-3-2col.jpg

Ioana Boureanu a primit un Audi roşu la majorat

 

Înainte de Sărbătorile de Iarnă, el s-a mutat acolo cu iubita sa, Laura Dincă (23 de ani), şi cu animăluţele lor de companie. Totodată, este şi mult mai aproape de fiica lui, Ioana, căreia i-a închiriat un apartament într-un compex rezidenţial din zona Aviaţiei. Şi, pentru că tot a deschis larg portofelul, fostul politician i-a cumpărat fiicei rebele, cu ocazia aniversării majoratului, o maşină roşie ca focul, pe care a dat 15.000 de euro.

 
 
Loading...