Boala a adus-o în pragul disperării pe Aimee Iacobescu. Suspectă de cancer, actriţa, în vârstă de 69 de ani, se zbate între viaţă şi moarte, iar tratamentul, schimbat pentru a treia oară în ultimii doi ani, pare să-i aducă mai aproape sfârşitul.


Învinsă de durerile tot mai mari, Aimée Iacobescu vrea să renunţe complet la medicaţia actuală şi, dacă va avea bani, să meargă la o clinică privată, scrie www.ziarulring.ro.

În ciuda indicaţiilor date de specialiştii Spitalului Universitar din Capitală, actriţa recunoaşte că efectele secundare ale medicamentelor au îngenuncheat-o. "Nu mai suport tratamentul acesta şi vreau să-l întrerup pentru că mi-e foarte rău. Medicii îmi spun să continui, dar nu mai rezist. Poate alţi medici mă pot trata fără să am asemenea stări. Trebuie să ajung la spital la 23 martie, când sunt programată, dar o să anunţ că nu mă duc pentru că sufăr ca un animal", a spus Aimee Iacobescu.

Actriţa cheamă salvarea în fiecare zi. "N-am reuşit încă să dau de medicii care mi-au prescris tratamentul. Am chemat pe cineva să stea cu mine şi să sune la Salvare dacă e nevoie. Noul tratament nu-mi prieşte deloc şi nu mă simt grozav. Am tot felul de stări ciudate, parcă sunt otrăvită. Mi-a fost atât de rău încât am chemat Salvarea de trei-patru ori în ultima săptămână. Cei de pe ambulanţă mi-au confirmat că mă simt rău din cauza tratamentului. Mi-au dat nişte calmante şi cam atât. Mi-a trecut răul pentru jumătate de oră şi pe urmă a reînceput”, a mai spus actriţa.

Actriţa susţine că are pulsul mare, tensiunea mică, ameţeli şi simte un nod în gât, ca la infarct. "E groaznic! Mi-au zis să merg la Urgenţă, dar n-am vrut pentru că acolo mă internează şi mă ţin în aceeaşi stare. Şi nu se uită nimeni la mine... Doctorul a spus: «Las-o să sufere ca un animal!». Şi asta mi se întâmplă... sufăr ca un animal. Mi-e frică să mă mai duc la spital! Şi dacă mă internez, cine mai are grijă de mama care abia se deplasează?!”, mărturiseşte vedeta anilor ’60-’80.

 

 
 
Loading...