Clipe triste pentru lumea mondenă în ziua de sâmbătă, 4 mai, după ce mai multe vedete, familia și apropiații lui Alex Faur l-au condus pe acesta pe ultimul drum, după ce tânărul a murit la doar 40 de ani în urma unei boli pe care o contractase recent, agravată de mai multe infecții pe care le avea deja în corp.


Alex Faur a fost un tânăr cunoscut în showbizul autohton, care se învârtea numai în cercuri exclusiviste, fiind un apropiat al milionarilor din România şi nu numai. Mai multe vedete de la noi au făcut apel disperat pe rețelele de socializare înainte de moartea acestuia, deoarece Alex avea nevoie urgentă de sânge, în lupta lui cu salmonella.

elie-saab-fiii-inmormantare-alex-faur.jpg

Elie Saab și fiii lui au venit special în România pentru îmormântarea lui Alex Faur
Foto: Cancan

Alex Faur a fost înmormântat la cimitirul Bellu, lângă mama lui

Este cunoscută deja relaţia bună de prietenie pe care acesta a avut-o cu fiul celebrului designer Elie Saab, Celio, cei doi petrecând mult timp împreună, în vacanțe și locații de lux. Creatorul de modă, împreună cu fiii lui, și-au luat astăzi adio de la prietenul lor, în cadrul ceremoniei funerare organizate pentru acesta la Cimitirul Bellu din București, venind în România special pentru trista ceremonie.

Designerul de origine libaneză, cei doi fii și soția unuia dintre ei, au plecat de la parastas și s-au retras la hotelul Radisson, acolo unde sunt cazați. 

O parte dintre cei care și-au luat rămas bun astăzi de la Alex Faur au mers și la parastasul care a fost organizat la Casa Doina. Printre cei care au decis să mai rămână câteva minute bune cu tatăl îndoliat și rudele sale se numără designerul Elie Saab și doi dintre cei trei fii ai lui, cu care a venit azi în România, special pentru tristul eveniment.

catalin-botezatu-inmormantare-alex-faur.jpg

Cătălin Botezatu, la a doua înmormântare săptămâna aceasta
Foto: Cancan

Alex Faur a fost îngropat în același cavou cu mama sa, care a murit într-un teribil accident din Muntenegru, petrecut în 2013. Mormântul afaceristului a fost îmbrăcat în coroane de flori albe și roșii.

Și designerul Cătălin Botezatu a venit să-l conducă pe ultimul drum pe Alex Faur, fiind vizibil afectat de moartea afaceristului, mai ales dacă luăm în considerare că acest trist eveniment se petrece la doar câteva zile după moartea lui Răzvan Ciobanu, la a cărui înmormântare acesta a participat de asemenea.

coroane-flori-alex-faur.jpg

Mormântul lui Alex Faur
Foto Instagram

 

 

 

Loading...