S-au dus timpurile când Alex Velea şi Lucian Mitrea erau prieteni la cataramă şi se ajutau reciproc să răzbată în showbiz. Deşi se aveau ca fraţii, cântăreţul l-a reclamat pe soţul Andreei Bănică, pentru 4.700 de euro, pe care nu i-a mai văzut de la acesta, pentru un concert. Alex Velea a avut câştig de cauză, după ce s-a adresat instanţei să-i facă dreptate.


Frate-i, frate, dar brânza-i pe bani! Aşa s-ar putea intitula o nouă melodie din repertoriul lui Alex Velea (33 de ani). Iubitul Antoniei a pus punct colaborării cu Lucian Mitrea (38 de ani) şi firma acestuia, de la care cântăreţul mai avea de luat o sumă importantă, în urma unei prestaţii mai vechi. Cei doi nu au reuşit să ajungă la o înţelegere, iar Velea a făcut plângere în instanţă. Judecătorii i-au dat dreptate cântăreţului, iar impresarul este bun de plată. Alex Velea şi Lucian Mitrea, soţul Andreei Bănică, s-au războit prin tribunale pentru o sumă, care reprezintă onorariul unui concert prestat de iubitul Antoniei. 

2-3-bd-foto-2-5col-16cm.jpg

2010 - La nunta lui Alex cu Ana, nași au fost Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Problemele, de la un concert de Revelion

Vestea că cei doi prieteni au ajuns în această situaţie a fost cu atât mai şocantă, cu cât impresarul i-a fost lui Velea naş de cununie în 2010, când artistul s-a însurat cu mulatra Ana. Însă vremea a trecut, iar prietenia dintre naş şi fin s-a destrămat, aşa cum s-a întâmplat între timp şi cu mariajul lui Velea. În 2016, firma lui Alex Velea, „SC Fratziwear SRL”, a dat în judecată “VIP Booking SRL”, firma de impresariat a lui Lucian Mitrea, care avea să-i restituie lui Velea suma de 21.504 lei, aproximativ 4.700 de euro. Suma, reprezintă onorariul unui concert, susţinut de Alex Velea la un Revelion. Solistul şi echipa sa de management au recunoscut pentru Click!, încă de la momentul respectiv, că procesul există, însă atunci artistul nu a dorit să comenteze mai mult pe seama acestui subiect. La fel şi impresarul Lucian Mitrea, care a preferat să nu intre în detalii. Totuşi, în septembrie, Velea dădea primele declaraţii despre subiect. 

„Îmi pare rău că am ajuns în situaţia asta, pentru că împreună am împărţit o pâine pe vremuri. A fost ultimul lucru pe care mi l-aş fi dorit să-l fac (să-l dau în judecată, n.r.), dar a trebuit. M-am simţit trădat şi păcălit. Şi nu se face aşa ceva între foste rude şi, mai ales, foşti prieteni, colaboratori. Aşa a considerat el că trebuie să încheie relaţia asta, nu a fost cinstit până la capăt şi a crezut că trebuie să aplice tratamentul acesta de corecţie mie şi impresarului meu de acum”, ne-a povestit Alex Velea. Şi Andreea Bănică a rupt tăcerea în urmă cu o lună. ”Este vorba despre nişte bani pe care nu i-a luat la un concert de Revelion, pe care nici eu nu i-am luat, căci am cântat împreună, deci nici Lucian nu i-a încasat de la persoana respectivă şi pe care încă îi aşteptăm”, a declarat Andreea Bănică pentru emisiunea “Agenţia VIP”. 

Procesul celor doi a fost înregistrat pe 12.12 2016, la judecătoria Cornetu, iar instanţa i-a dat dreptate lui Velea încă din luna mai a acestui an, însă Mitrea a făcut Apel. Acum, artistul a câştigat şi la Apel, iar impresarul trebuie să-i achite 4.700 euro, plus penalităţi şi cheltuieli de judecată, în momentul în care va primi decizia instanţei. 

Alex are doi copii cu Antonia

După o relaţie cu Vincenzo Castellano, din care s-a născut, în 2009, micuţa Maya, Antonia (28 de ani) şi-a refăcut viaţa în 2012 cu colegul ei din lumea muzicii, Alex Velea, căruia i-a dăruit doi copii, Dominic (2 ani şi opt luni) şi Akim (opt luni). Antonia şi Vincenzo încearcă de trei ani să se despartă şi în acte, însă până acum nu au reuşit din cauza birocraţiei din Italia în cazul în care la mijloc este şi un copil. Alex Velea şi Antonia au colaborat la mai multe piese şi au participat la show-ul “Uite cine dansează!” de la Pro TV, unde au fost rivali în ring. 

 
 
Loading...