Simona Gherghe s-a întors din concediu în platoul emisiunii Acces Direct însoţită de noul co-prezentator, nimeni altul decât artistul Alex Velea, nume pe care Click! l-a vehiculat în premieră încă de săptămâna trecută.


Click! a dezvăluit în urmă cu o săptămână posibilitatea ca Alex Velea să fie colegul de platoul al Simonei, iar zvonurile s-au confirmat. Luni, 28 august, Alex Velea a dat vestea fanilor, prin intermediul unui mesaj pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook.

40108412_10155402219341431_8992237882194264064_n.jpg

Adina Buzatu a fost cea care s-a asigurat că prima apariţie lui Alex va fi una impecabilă
Foto:Arhivă personală

Alături de text a adăugat o fotografie în care îmbrăcat la costum şi cu papion, semn că este pregătit să îşi îndeplinească sarcinile cât mai bine. Cea care s-a asigurat ca ţinuta lui Alex să fie una impecabilă a fost designerul vestimentar Adina Buzatu. "Sunt fericit să vă anunț că începând de astăzi puteți să mă vedeți de luni până vineri pe Antena 1 ca și co-prezentator în emisiunea Acces Direct", a fost mesajul scris de Alex Velea. 

Artistul a păşit în platou încrezător în forţele proprii şi cu zâmbetul pe buze, în ciuda faptului că este pentru prima oară când ocupă rolul de coprezentator al

unei emisiuni live.

 

Loading...