“Nu-ţi clădi fericirea ta pe nefericirea altuia”, spune o vorbă din popor, de care Alex Velea se pare că nu a auzit. Dacă în prezentul lui se întâmplă numai lucruri frumoase, viaţa fostei sale soţii a fost total dată peste cap. Recent, mulatra s-a mutat în altă locuinţă.


El - în vacanţă cu iubita care-i va dărui un copil, ea - cu burta pe carte, închisă în casă, în Bucureşti. Alex (30 de ani) şi Ana Velea (27 de ani) au preocupări total diferite la opt luni de când au divorţat oficial, iar fotoreporterii Click! au surprins, recent, noutăţile-bombă din vieţile lor.

antonia.jpg

Antonia este însărcinată în patru luni cu Alex Velea

Marţi, în jurul orei 12.00, Alex Velea ieşea zâmbitor, însoţit de şoferul lui, din blocul de pe strada Nerva Traian, în care a locuit trei ani cu fosta lui soţie. Surpriză, solistul venise acolo cu maşina actualei iubite, Antonia (25 de ani), un Range Rover de culoare neagră.

Pe Ana nu o mai leagă nimic de fosta locuinţă conjugală

velea2.jpg

Iunie 2013. Ana și Alex Velea, surprinși în zona apartamentului lor din Nerva Traian

Cum de şi-a permis o astfel de aroganţă? Ei bine, Click! a aflat că mulatra Ana şi-a făcut bagajele şi a plecat de ceva vreme din apartamentul conjugal, ea fiind surprinsă de fotoreporterii noştri luni seara, în zona noii ei locuinţe de pe şoseaua Mihai Bravu. Informaţia ne-a fost confirmată şi de Sarah (29 de ani), sora mai mare a Anei: „Este adevărat, Ana nu mai locuieşte acolo de ceva vreme, nu ştiu să vă spun exact de când. Nu o mai leagă nimic de apartamentul de pe str. Nerva Traian”, ne-a declarat ieri fosta cumnată a lui Alex Velea.

De unde şi până unde aceste schimbări venite la atâta vreme după divorţ? Se pare că, cel puţin temporar, până când se vor muta într-o casă mai mare, Velea îşi pregăteşte un cuibuşor de nebunii cu Antonia, solista fiind însărcinată în patru luni.

anavelea.jpg

Ana Velea a mer luni la mall. Era singură, abătută, dar îmbrăcată sexy

Ana Velea, singură și abătută

De când a divorțat, Ana Velea s-a concentrat mai mult pe studii și mai puțin pe viața amoroasă. Mulatra, studentă la Facultatea de Medicină, a fost surprinsă luni, la mall Vitan, singură, dar îmbrăcată foarte sexy. Acolo s-a întâlnit cu un amic, au făcut câteva cumpărături, apoi, spre seară, a revenit neînsoțită în noul ei apartament de pe șos. Mihai Bravu. 

casaana.jpg

În acest bloc de pe șoseaua Mihai Bravu locuiește acum mulatra

Controverse legate de casă

balcon1.jpg

15 iulie 2013. Balconul era plin cu ghivece de flori

Partajul soților Velea a dat naștere multor speculații, asta pentru că nici unul dintre soți nu a vorbit deschis despre acest episod. Se zvonește că, după divorț, solistul și-ar fi despăgubit soția cu o sumă de bani, contravaloarea unei locuințe, iar el ar fi achitat integral apartamentul din str. Nerva Traian, luat cu credit. Inițial, Velea ar fi dorit să-i lase Anei locuința respectivă, însă ea ar fi refuzat, de teama ratelor lunare de 300 de euro, pe care ar fi trebuit să le plătească singură.

balcon2.jpg

19 august 2014. Când a plecat, Ana Velea a luat cu ea toate florile
 
 
Loading...