Nu este vară fără ca vedetele noastre mai dezinhibate să nu ofere scene super sexy pe malul mării. "Campioană" la această categorie este chiar constănțeanca Alexandra Stan, care a stat pe Litoral cât de mult i-a permis programul. Ea a și închis sezonul de anul acesta. Cum altfel decât cu o ultimă sesiune de bronzat și fără sutien?!


Întoarsă de curând din Japonia, Alexandra a poposit direct la mare, alături de o prietenă și de Sebastian Coțofană, realizator radio, pentru a prinde ultimele raze văratice. Solista a renunțat la sutien pentru un bronz uniform, știut fiind faptul că nu se rușinează să stea pe plajă doar într-o pereche minusculă de bikini, și le-a oferit privitorilor un show sexy.

  • Alexandra Stan
  • Alexandra Stan
  • Alexandra Stan
  • Alexandra Stan
  • Alexandra Stan
  • Graţiela Duban
  • Graţiela Duban
  • Inna
  • Inna
1/11

Nu doar Alexandra a ales litoralul românesc vara aceasta, ci și alte vedete au atras toate privirile celor aflați în concediu la mare.

inna.jpg

inna la piscina unui hotel din mamaia
Inna a fost surprinsă de fotografii Click! la piscina unui hotel din Mamaia
Foto: Mihai Ionescu

Poze neretușate cu cele mai sexy vedete

laurette_2.jpg

Laurette
Foto: Mihai Ionescu

Lora, Grațiela Duban, Laurette, Inna, Nicoleta Nucă, Crisina Ștefania (cunoscută drept Libelula lui Speak) și Ioana Filimon sunt doar câteva dintre cele care au încins imaginația bărbaților și au urcat și mai tare gradele în termometre cu trupurile lor lucrate la medicul estetician sau cu sport și dietă. Nici cele cu câteva firișoare de celulită nu s-au sfiit și s-au distrat cu poftă în valurile mării.

duban-gratiela-banner.jpg

andrei si gratiela duban la mare
Andrei și Grațiela Duban, spectacol sexy la Mamaia
Foto: Mihai Ionescu

 

Necoafate și fără machiaj, așa cum îi stă bine oricărei turiste venite la plajă, vedetele noastre s-au întrecut în apariții fierbinți. Turiştii nu s-au înghesuit să le ceară autografe pe plajă, căci cu greu le puteai recunoaşte în costum de baie şi nearanjate ca la tv.

lora-2.jpg

lora la mare
Lorei îi stă bine cu forme
Foto: Mihai Ionescu

 

 

Citește și:

EXCLUSIV! Acasă la Inna! Ieri - fata modestă din Neptun, azi - star mondial și divă sexy!

EXCLUSIV! Alexandra Stan, și fără sutien, și fără iubit la plajă. În ce poziții sexy am surprins-o

 

 

 
 
Loading...