Cătălin Măruţă a avut în cadrul ediţiei de miercuri un invitat care le-a emoţionat teribil pe „veveriţele" din bandul emisiunii. Alina de la RedBlonde a izbucnit în lacrimi pe măsură ce ascultau povestea emoţionantă a lui Rudy, Omul-Tir.


Alina de la RedBlonde a fost impresionată până la lacrimi de povestea sfâşietoare a omului-tir, găsit de echipa emisiunii „La Măruţă" la Satu Mare.

Alina de la RedBlonde, impresionată până la lacrimi de Omul-Tir

Alina_de_la_RedBlonde_impresionată_până_la_lacrimi_de_Omul_Tir
Alina de la RedBlonde, impresionată până la lacrimi de Omul-Tir

Omul-Tir, Rudy, este un bărbat de 38 de ani, crescut într-un orfelinat, care ajuns pe străzi şi-a construit două remorci pe care le trage după el şi cu ajutorul cărora îşi câştigă existenţa.

Omul Tir, în platoul lui Cătălin Măruţă

Omul Tir_în_platoul_lui_Cătălin_Măruţă
Omul Tir, în platoul lui Cătălin Măruţă

„Eu transport materiale de construcţii, făină, grâu. Am o biblie, buletinul şi o diagramă de tir. Eu îl iubesc pe Dumnezeu, pentru că mă iubeşte şi are grijă de mine. Eu nu am domiciliu trecut pe buletin. Domiciliul meu e strada. Am vrut să mă sinucid, dar m-a salvat Dumnezeu şi mi-a dat remorcile astea două, care mi-au fost şi casă şi masă. La un an şi jumătate am ajuns la Orfelinat. M-a dus în spital şi a fugit. Am trăit pe drumuri din 1996. Dacă nu aveam remorcile, nu aveam cum să mă descurc", a spus cu lacrimi în ochi Rudy.

 

Buletinul Omului-Tir

Buletinul_Omului_Tir
Buletinul Omului-Tir

Cu puţin timp înainte de a părăsi orfelinatul, bărbatul şi-a construit două remorci dotate cu semnalizare, stop pe frână, avarii şi casetofon, cu ajutorul cărora cară diverse lucruri, pentru a-şi câştiga existenţa. Rudy trage după el remorcile de 470 de kg zilnic.

„Remorcile au 470 de kg remorcile astea, jumătate de tonă. Am semnalizare, stop pe frână, semnalizare, avarii, am şi un casetofon vechi, pentru că-mi plac casetele. E viaţa şi sufletul meu, pentru că aşa îmi câştig pâinea. Depăşeşte şi 1200 de kg greutate. Câştig tare puţin. Unii mă condamnă. Zic că sunt nebun, ei nu ştiu că aşa îmi câştig pâinea. Ultima dată am purtat o centrală de 780 de kg. Sunt unii care mă plătesc cu 50 de lei, 30 de lei. Sunt unii care-mi dau bani de milă, pentru că ştiu cazul meu", a mărturisit cu lacrimi în ochi Omul-Tir.

Rudy a spus că cel mai lung drum pe care l-a făcut a durat aproape tri luni, până la Iaşi:

„Cel mai lung drum a durat 2 luni şi 3 săptămâni, până la Iaşi. Dormeam în prima remorcă", a spus acesta.

Omul-Tir

Omul_Tir
Omul -Tir
 
 
Loading...
Citeste tot despre: