Au fost anunțați prezentatorii (Anna Lesko, Răzvan Fodor și Ramona Olaru), coprezentatorii (Romică Țociu și Paula Chirilă), cunoaștem deja juriul (Nea Mărin, Jean de la Craiova și Iulia Albu), așa că din ecuație lipsesc numele concurenților. Click! îți spune ce vedete vom vedea în emisiunii verii "Splash! Vedete la apă!"


Încă nu au fost anunțați concurenții în mod oficial, însă Click! a aflat câteva nume grele care deja se antrenează la bazinul olimpic din Bacău. După participarea la "Asia Express", Margherita de la Clejani e pregătită să facă show și la "Splash!". DJ Harra participă și ea, la fel Alina Pușcaș, care toamna aceasta nu mai filmează pentru "Te cunosc de undeva". La rândul ei, Otilia Bilionera, care în 2019 a putut fi văzută la "Ferma vedetelor", face acum sărituri în  bazinul olimpic, pentru emisiunea de la Antena 1. O altă concurentă va fi Natalia Duminică, o dansatoare care a participat și la "Românii au talent", în 2018. Cristi Pulhac, fostul fotbalist al lui Dinamo, pe care l-ați văzut și la "Exatlon", va participa și el, la fel ca modelul și pălărierul Radu Itu.

"Splash! Vedete la apă!" Regulile jocului

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă!. În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală.

alina-puscas.png

Alina Pușcaș, antrenament dur la bazin
foto: Instagram

Citește și:

Iulia Albu a semnat cu Antena 1. E în juriu la "Splash! Vedete la apă", cu Nea Mărin şi Jean de la Craiova

„Splash! Vedete la apă” se întoarce la Antena 1! Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor prezintă emisiunea

 

 
 
Loading...