Amna (36 de ani) arată din ce în ce mai bine și pozează provocator! Artista a slăbit 4 kilograme și jumătate pe timpul pandemiei și are acum un regim echilibrat de la care nu se abate deloc. Cântăreața a detaliat pentru Click! ce conține meniul ei și cum a pus “lacăt” pe frigider, începând cu ora 18.00.


“Am slăbit cu determinare. În carantină am hotărât să pun lacătul pe frigider, pentru că sunt două variante: ori ieși cu câteva kilograme în plus, ori cu câteva kilograme în minus. Și eu am ales al doilea model, în care să slăbesc! Nu sunt adepta curelor de slăbire, ci a unui stil de viață sănătos. Am slăbit 4 kilograme și jumătate. Am ales să nu mai mănânc după ora 6 seara și nu mănânc prostii. Am grijă să țin o dietă echilibrată, fac sport 5 zile pe săptămână, cu pauză de 2 zile. Alternez cardio cu pilates, merg la tratamente corporale, la masaje cu bambus și electrostimulare, vacuum, m-am pus pe treabă. Meniul este ales și el cu grijă. De exemplu, la mic dejun am omletă sau avocado cu pâine prăjită sau o banană, cu cafea decofeinizată. La prânz mănânc un pește la grătar cu salată și cina nu prea există sau mănânc, tot așa, o salată, o banană, o mandarină, un kiwi, un fruct…”, ne-a declarat Amna.

amna-slaba.jpg

amna intr-o rochie neagra
Amna a pus lacăt pe frigider începând cu ora 18.00
foto: arhiva proprie

Amna a lansat un feat. cu Cortes, "Pastile de iubire"

Pe timp de pandemie, Amna și Cortes au găsit medicamentul. Este fără prescripție medicală și se numește "Pastile de iubire"! O colaborare de excepție a celor doi artiști cu Sprint Music și o piesă numai bună de ascultat de acum încolo la mare, la soare și nu numai.

"Mesajul piesei este că dragostea vindecă, indiferent prin ce încercări am trecut. Și atunci când e dragoste adevărată, ea reușește să vindece tot. Colaborarea cu Amna a venit prin prietenul nostru comun Adi Cristescu. Noi am făcut piesa și el a spus: "Ce bine s-ar potrivi Amna pe piesa asta!". Și eu i-am spus atunci să o sune și practic așa s-a întâmplat! Videoclipul este făcut de Claudiu Stan și sperăm că acest feat. să fie bine primit de toată lumea!", declara Cortes despre colaborarea cu Amna.

Citește și:

Amna a trecut peste divorţ şi nu mai doarme singură. Şi-a făcut cadou un bolid de 100.000 de euro

Frumoasa artistă este la fel de încântată de “Pastile de iubire”! "Îmi place foarte mult piesa "Pastile de iubire". Vocile le-am tras în studio la Adi Cristescu. M-am simțit foarte apropiată de el cu această colaborare pentru că Adi Cristescu este primul om alături de care am făcut muzică. Cu el am copilărit, cu el am început să cânt în studio. Când am tras piesa în studio cu Cortes a fost o chimie între noi, muzical vorbind, și am lansat împreună acest nou single", spune Amna despre feat.ul cu Cortes.

Loading...
Citeste tot despre: