Durere fără margini în familia Ionelei Prodan, după ce solista de muzică populară a murit luni seară, 16 aprilie, la vârsta de 70 de ani. După o luptă grea cu o boală necruțătoare, organismul cântăreței nu a mai rezistat. Cea care a făcut publică vestea a fost chiar fata cea mare a acesteia, Anamaria Prodan Reghecampf.


Mult au mai încercat familia și medicii să o salveze și să o pună pe picioare pe Ionela Prodan, însă, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic. Imediat cum Ana a transmis că cea pe care o numește "icoana vieții mele" nu mai este, mesajele din partea persoanelor publice au început să curgă în privat, dar și pe rețelele sociale. Printre ele, Oana Roman, Mihaela Borcea, Romanița Iovan, Adriana Bahmuțeanu, Andreea Tonciu, Mara Bănică sau Ovidiu Komornyik s-au grăbit să-i transmită putere Anei și să își exprime tristețea în legătură cu dispariția Ionelei Prodan.

Mii de mesaje, distribuiri și reacții au primit imaginile și cuvintele pline de suflet pe care fata cea mare a solistei le-a scris pe Facebook. 

"Mie mi-a zis o dată: în viață trebuie să te lupți mereu, să nu te lași niciodată și să nu lași pe nimeni vreodată să creadă că e mai presus de tine! Să fii mândră până la aroganță și conștientă de cât de bună ești! N-am ascultat-o sută la sută! Tu ai ascultat-o și s-a văzut! Condoleanțe, iubita mea Anamaria Prodan Reghecampf, a scris Oana Roman Elisei.

Și Mihaela Borcea s-a grăbit să transmită cuvinte de încurajare: "Dumnezeu să o odihnească în pace, iar ție, draga mea, să îți dea putere să treci cu bine peste această grea încercare din viața ta", la fel ca și Romanița Iovan: "Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe și multă putere ție și familiei tale".

Anamaria Prodan a făcut noapte albă, ba chiar resimte deja din plin dorul de cea care i-a dat viață și care i-a fost cea mai dragă. În toiul nopții, impresara de fotbaliști publica mesaje și clipuri cu solista pe contul ei de socializare.

 

Loading...