Fermecătoarea Anastasia Lazariuc a revenit în atenţia fanilor cu un dublu album, prilej numai bun pentru a sta poveşti cu interpreta de peste Prut. Interpreta ne-a spus planurile ei de viitor, dar şi secretele siluetei sale.


La 64 de ani, Anastasia Lazariuc este la fel de frumoasă şi de sprintenă ca în tinereţe. Am stat de vorbă cu solista luni, 27 noiembrie, la evenimentul de lansare al albumului său, la Magazinul “Muzica” din Bucureşti. “Secretul este că mă bucur de viaţă, că iau lucrurile aşa cum sunt, ca mă împac cu mine, să mă accept aşa cum sunt. Nu sunt perfectă, nu pretind perfecţiune de la oameni. Nu fac sport, iar Ileana, fiica mea, mă bate la cap să fac mişcare, poate chiar să mergem împreună la sală. Eu tot promit că o să fac, dar nu am timp pentru sală. Sunt atentă la ce mănânc, niciodată nu mi-a plăcut carnea, dar n-am renunţat la ea, consum legume, fructe, dar şi lactate. Sunt activă, ies la plimbare cu căţeluşa mea, Ella, şi uite aşa mai fac mişcare”, ne-a povestit Anastasia.

179789_604187339612745_210707506_n.jpg

Anastasia Lazariuc, lansare, Magazinul Muzica, dublu album, solista, Ileana Lazariuc, secrete frumusete
Ileana şi Anastasia parcă sunt surori, nu mamă şi fiică
foto: arhivă personală

Şi tot ea ne-a spus povestea dublului album lansat luni seara. „Am lansat un album dublu care se numeşte „Mi-e dor...”, cu piese realizate de compozitori şi poeţi basarabeni şi români. Au încăput, din păcate, doar 34 de piese noi, nedifuzate de posturile de radio, pentru ca noi nu suntem la moda. Glumesc! (râde). Meritul acestui album îi aparţine lui Octavian Ursulescu, pentru că el a insistat să-l scoatem, eu nu mai credeam în el. M-a convins  şi bine a făcut, pentru că asta rămâne în urma unui artist, e ca o carte pe care o scrii, sunt nişte dovezi că n-ai trăit degeaba. Am lucrat cu mulţi textieri şi compozitori care nu mai sunt printre noi, precum Grigore Vieru, Doina şi Aldea Teodorovici şi aş putea spune că şi lor le este dedicat acest album”, ne-a povestit Anastasia Lazariuc.

img_0020.jpg

Anastasia Lazariuc, lansare, Magazinul Muzica, dublu album, solista, Ileana Lazariuc, secrete frumusete
Anastasia Lazariuc arată senzaţional la 64 de ani
foto: Dorin Constanda

Solista ne-a spus ce planuri are în perioada următoare. “Am fost solicitată să plec să cânt în Canada, însă mi se pare foarte departe. Voi fi cu familia de Crăciun, iar de Revelion cânt, ca în fiecare an, nu departe de Bucureşti, în Baloteşti, însă voi avea spectacol şi în Capitală”, ne-a mai spus Anastasia.

 
 
Loading...