Anca Sigartău a publicat a publicat un mesaj în mediul online, prin intermediul căruia a decis să descrie experiența trăită în cadrul competiției „Asia Express”, unde a participat alături de fiul ei, Teodor. Deși s-a lovit de multe dezamăgiri de-a lungul concursului, actrița a explicat că marele ei câștig a fost timpul minunat petrecut alături de băiatul său, care bate orice premiu material pe care îl putea oferi competiția.


După ce ea și fiul ei, Teodor, au fost eliminați din competiție, îndrăgita actriță Anca Sigartău a putut vorbi liber, fără presiunea camerelor de filmat, despre experiența trăită în cadrul emisiunii „Asia Express”. Cei doi au părăsit concursul în ediția de marți, 5 martie, fiind eliminați după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă, la care au luat parte alături de Jojo și Paul, dar și de noua echipă formată din Șerban Copoț și noul său coechipier, George Vintilă. 

Anca Sigartău, dezamăgită de situațiile cu care s-a confruntat la „Asia Express”

La final, elefantul din cutie a fost roșu, nu verde, culoare care ar fi reușit, totuși, să îi salveze, așa că echipa a fost nevoită să plece acasă. Anca a explicat că a văzut experiența din emisiune ca pe o confirmare a faptului că are un băiat extraordinar și a ales să neglijeze răutățile cu care s-a confruntat pe parcursul evoluției lor în cadrul competiției. 

„La finalul experienței Asia Express...Există în viață mai multe modalități de a trăi: să te uiti la lucrurile bune și să mergi mai departe, sau să te împiedici de nedreptăți, de oameni de doi lei, de mici mizerii și să rămâi pe loc. (..)

Nu poți schimba lumea. Te pui cu morile de vânt și sfârșesti precum Don Quijote...Lipsa caracterului, mitocania, spoiala înălțată la grad de elită, mediocritatea sunt înverșunate și de neschimbat pentru că sunt „odihnite”. Au timp. Nu se ocupă decât cu așa ceva. Nu își pun probleme, nu le pasă , nu lăsa nimic în urmă, sunt agresive și repet, omul nu poate sa schimbe. Dumnezeu însă, poate.. deci, pentru o igienă sufleteasca e bine să „lăsăm în plata Domnului”, a explicat actrița. 

asia-express-anca-sigartau-fiu-teodor.jpg

Anca Sigartău și fiul ei au avut parte de momente emoționante la „Asia Express”, competiția apropiindu-i și mai mult
Foto: Facebook

Anca Sigartău apreciază experiența emisiunii doar prin prisma faptului că a putut petrece timp cu fiul ei, Teodor 

„Așa că, acum, la finalul acestei experiențe aleg să mă uit la lucrurile frumoase, așa cum mi-am propus de la bun început. Nu mi-am propus să fiu perfectă (nici n-aveam cum cu vârsta si cu kilogramele mele. Judecând după șabloanele lumii în care trăiesc, vârsta și kilogramele se pare ca sunt esențiale și suplinesc inteligența și educatia).

Deci, aș fi irosit un timp pretios: acela de a mă bucura de o experiență împreună cu băiatul meu. Bonusul pe care l-am primit însă a fost mult peste marele premiu: am descoperit în copilul meu un bărbat în toată puterea cuvântului. Un om onest, cu o inimă cat toată India, un om cu mult bun simț.. 

anca-sigartau-teodor.jpg

Teodor i-a fost mereu alături mamei lui și obișnuia să îi care și ghiozdanul acesteia
Foto: Facebook

Într-o lume plină de nesimțiti și lichele m-am bucurat de  „descoperirea” mea.. Dincolo de probe, sfori, dormit pe jos, mizerie, oboseală, si competiție, pentru el a contat omul. Și cred că așa e frumos, chiar dacă lecțiile constante pe care ți le dă lumea în care trăiești sunt că șmecheria și mitocănia câștigă.

Așadar, pentru noi, acesta este marele câștig. Lecția omeniei, a educației si a bunului simț. Sper să fi lăsat în urmă o speranță oamenilor care ne-au urmarit: că se poate trece prin viață frumos și decent. Multumesc, Teodor. Așa cum ți-am șoptit când se deschidea cutia cu elefantul roșu, sunt mândră de tine! Cu toata dragostea, mama”, a fost mesajul Ancăi Sigartău, publicat în mediul online. 

 

Loading...