Emilia Dorobanţu, Dan Helciug şi Bianca Brad s-au cocoţat în cireşii din livada de la ţară să se înfrupte, dar nu toate vedetele au avut parte de acest privilegiu. Diana Munteanu a dat nu mai puţin de 30 de lei pe un kilogram.


Andra (33 de ani) şi cei doi copii ai ei, Eva (4 ani) şi David (9 ani), au făcut furori cu poza lor veselă, de familie: ”Ne-am pus cercei eleganţi, de sezon. Gaşca noastră e pregătită pentru o zi de distracţie. Haideţi la cireşe!”, a menţionat celebra solistă, pe Instagram. O admiratoare nostalgică i-a scris, de la peste 2.000 km distanţă de ţară: ”Trimite-mi şi mie, că-s mai bune din România. Aici, în Germania, nici merele n-au gust”.

Dan Helciug, la "furat" cireșe

6-helciug_1.jpeg

Dan Helciug, prins la furat, de prietenul lui

 

Solistul trupei ”Spitalul de Urgenţă”, Dan Helciug  (45 de ani), s-a pozat în curtea unor prieteni din comuna Crevedia, judeţul Dâmboviţa: ”Ne-au invitat prietenii la cules de cireşe, dar noi am ajuns mai spre seară, aşa că lui Dan i-a venit ideea să intre pe furiş, să îşi facă intrarea ca hoţii, şi să fure cireşe. Marian, prietenul lui, nu l-a recunoscut, era să-l ia la înjurături. Am râs de ne-am prăpădit când a început ăla să-i zguduie lui Dan scara”, ne-a povestit Elena, soţia artistului, care de altfel e şi autoarea fotografiei apreciată de fani, pe Facebook.  

1-emilia_dorobantu_1.jpeg

Emilia Dorobanțu: ”Par necoapte, dar sunt foarte dulci!”

 

La fel de harnică a fost şi solista de muzică populară Emilia Dorobanţu (27 de ani), aflată la căsuţa unor prieteni din judeţul Mehedinţi: ”Deşi cireşele par necoapte sunt foarte dulci”, a menţionat artista cu chip de păpuşă, după ce un fan a avertizat-o că încă nu e vremea culesului.

5-bianca_brad_1.jpg

Bianca Brad, vegheată îndeaproape de căţeluşul familiei

 

Nu s-a lăsat mai prejos nici Bianca Brad (52 de ani), care a avut un ajutor de nădejde, pe fiul ei, Luca, în vârstă de 14 ani: ”O zi pe gustul meu, şi la propriu, şi la figurat!”, a scris ea, pe conturile sociale.

2-vandici_1.jpeg

Ilinca Vandici a cumpărat cireşe din piaţă

Cât le priveşte pe Ilinca Vandici (33 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” (Kanal D), şi pe Diana Munteanu (41 de ani), ele au fost nevoite să scoată bani grei din buzunar pentru a-şi satisface pofta, un kilogram de cireşe ajungând, în piaţă, chiar şi la 20 de lei.

3-diana_munteanu_1.jpeg

Diana Munteanu are un stil de viaţă sănătos

Diana a plătit însă 30 de lei pentru un kilogram de cireşe proaspete, cumpărate direct de la un producător din ţară care vinde fructe şi legume pe un site online.   

 

 
 
Loading...